Geestelijke verzorging

Soms verandert uw leven plotseling. U komt in een andere levensfase, krijgt te maken met ziekte, (naderend) overlijden of er gebeurt iets anders wat u diep raakt. Hierdoor kan het u teveel worden of kunt u ineens anders tegen het leven aan gaan kijken. Er komen misschien vragen bij u op die u eerder niet gehad hebt. U kunt met de geestelijk verzorger praten over deze vragen en gevoelens die u bezighouden.

 

Zorg aanvragen

Voor iedereen

Geestelijke verzorging is er voor iedereen welke geloofsovertuiging of levensvisie u ook heeft. De geestelijk verzorger biedt een luisterend oor en staat u bij in wat u bezighoudt. Bij u thuis, of op een van onze woonzorglocaties. Omdat iedereen uniek is, zijn er vele manieren van geestelijke verzorging. Soms is één persoonlijk gesprek voldoende. Om bijvoorbeeld eigen levensvragen te kunnen verhelderen. 

De geestelijk verzorger biedt:

  • persoonlijk gesprek  
  • groepsbijeenkomst  
  • begeleiding bij verlies en rouw
  • begeleiding bij moeilijke keuzes
  • viering/kerkdienst 
  • Islamitische begeleiding 
  • ritueel bij ziekte of sterven 

Wonen bij Carinova

Ook als u komt te wonen in één van onze woonzorglocaties, zijn onze geestelijk verzorgers er voor u. Wanneer u verhuist naar een woonzorglocatie verandert er veel in uw leven. U krijgt te maken met het loslaten van uw vertrouwde woonomgeving, afhankelijkheid en afstand tot uw dierbaren. Dit kan u diep raken. Er komen misschien gedachten en gevoelens bij u op die u eerder niet had. Het kan fijn zijn om hier met een geestelijk verzorger over te praten. Op al onze woonzorglocaties is er een geestelijk verzorger aanwezig. 

Onze locaties

De Hartkamp

De Hartkamp

Raalte

Bekijk deze locatie
Huize Salland

Huize Salland

Colmschate

Bekijk deze locatie
Sparrenheuvel

Sparrenheuvel

Diepenveen

Bekijk deze locatie
Diessenplas

Diessenplas

Holten

Bekijk deze locatie
Ravelijn

Ravelijn

Deventer

Bekijk deze locatie
Sint Willibrord

Sint Willibrord

Olst

Bekijk deze locatie
Het Averbergen

Het Averbergen

Olst

Bekijk deze locatie
Sint Jozef

Sint Jozef

Deventer

Bekijk deze locatie
Park Braband

Park Braband

Schalkhaar

Bekijk deze locatie
Graaf Florishof

Graaf Florishof

Deventer

Bekijk deze locatie

Waar vindt u deze zorg

De geestelijk verzorgers zijn op al onze woonzorglocaties aanwezig. Via het Centrum voor Levensvragen kan een geestelijk verzorger aan huis komen. Twee geestelijk verzorgers van Carinova zijn actief in de regio Salland in Deventer, Diepenveen, Steenenkamer, Colmschate, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek, Bathmen, Olst, Wesepe, Boskamp, Raalte, Luttenberg, Mariënheem, Broekland, Heeten, Nieuw Heeten, Twello, Voorst, Holten en Dijkerhoek. Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Rijssen-Holten
Waar vindt u deze zorg

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

In heldere stappen zorg regelen

1

Woonzorglocatie

In elke woonzorglocatie is een geestelijk verzorger aanwezig. Wilt u een geestelijk verzorger spreken? Dan kunt u dit doorgeven aan de zorg. Zij geven dit door aan de geestelijk verzorger. De geestelijk verzorger komt dan zo snel mogelijk bij u langs.

2

In de thuissituatie

Neem contact op met Carinova via 0900–8662 of geestelijkverzorger@carinova.nl om uw situatie te bespreken. U kunt ook contact opnemen met Het Centrum voor Levensvragen Salland via 06-39282114 of info@cvlsalland.nl 

3

Mogelijkheden en vervolgstappen

De geestelijk verzorger bespreekt de mogelijkheden en de vervolgstappen met u.

4

Start geestelijke verzorging

De geestelijk verzorger komt maximaal 5 keer bij u thuis. 

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.