Sint Willibrord

In het karakteristieke dorp Boskamp vindt u woonzorglocatie Sint Willibrord. Een fijne plek om te wonen als helemaal zelfstandig wonen niet meer lukt. Bijvoorbeeld door dementie of een lichamelijke zorgvraag. U kunt hier tijdelijk of voor langere duur wonen. Prettig zelfstandig, met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij.

Neem een kijkje

Welkom bij Sint Willibrord in Olst

Een thuis is veel meer dan 4 muren. Het is een vertrouwde plek waar u rust vindt, maar ook de reuring op kunt zoeken. Sint Willibrord met zijn uitzicht, prettige appartementen en gezelligheid heeft het allemaal. Ontzorgen en ontmoeten. Kom eens langs, de deur staat open!
Untitled 1

Stefanie Ebbink

Locatiemanager

Sint Willibrord

Bekijk op kaart
locatie Boskamp 21, 8121 CW Olst

Ontzorgd wonen of verblijven

Soms heeft u tijdelijk zorg nodig. Bijvoorbeeld na een operatie of val. Of als u even niet thuis kunt of wilt wonen. U kunt dan tijdelijk wonen in één van onze 10 zit-slaapkamers voor kortdurend verblijf. Er is dag en nacht zorg beschikbaar. Afgestemd op uw zorgvraag en wensen. Voor permanent wonen met een lichamelijke zorgvraag zijn er onze tweekamerappartementen. U heeft dan hulp, zorg en behandeling dichtbij. Voor wonen met dementie en een intensieve zorgvraag is er onze groepswoning 'De Anemoon'. 

  • Wonen met een lichamelijke zorgvraag 
  • Wonen met dementie
  • Herstelzorg
  • Dagbesteding
  • Behandeling en therapieën (alleen voor bewoners)

Rustig gelegen in het karakterisiteke dorp Boskamp

De 37 woonzorg appartementen en 12 appartementen (afdeling Anemoon) van Sint Willibrord liggen midden in het karakteristieke dorp Boskamp en zien uit over uitgestrekte weilanden. Sint Willibrord is een woonzorglocatie met een dorps karakter. De sfeervolle ‘Refter’, het levendige hart van het gebouw, is de ontmoetingsplek van Sint Willibrord. Hier vind je volop bedrijvigheid en gezelligheid.  

Wonen met een lichamelijke zorgvraag 

U woont bij Sint Willibrord ‘zo thuis mogelijk’. De ruime tweekamerappartementen hebben een woonkamer en aparte slaapkamer en badkamer. U bent uiteraard ook welkom als echtpaar in onze woningen. De woonkamer heeft een kleine keuken. Zo kunt u ontbijten. Of koffie en thee drinken met uw bezoek. In de algemene ruimte met de naam Refter zorgt men voor gezonde, warme maaltijden. Over algemene ruimte gesproken, in het Prouthuus kunnen kleine groepen bewoners extra begeleiding krijgen bijvoorbeeld voor  het behouden van dagstructuur. Daar waar het kan zorgt u voor uw eigen huishouden. Wij helpen u bij het schoonhouden van het appartement en bij de was. Een eigen huis dus, met alle gemak bij de hand. 

Wonen met dementie 

In onze groepswoningen van ‘De Anemoon’ woont u zo vertrouwd mogelijk. Samen met 12 bewoners vormt u een klein huishouden. We gaan uit van wat u nog wel kunt. Bewoners ondersteunen, daar waar mogelijk, bij
corvee gerichte activiteiten. De dag biedt structuur, maar daarbinnen volgt u uw eigen dagritme. In de huiskamer ontmoet u vertrouwde gezichten.
En beleeft u het huishouden en activiteiten. Met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. U heeft bij ons uw eigen zit-slaapkamer met badkamer. Ingericht met geliefde meubels en voorwerpen wordt dit snel een eigen plek.

Herstelzorg 

In één van onze 10 zit-slaapkamers voor kortdurend verblijf kunt u tijdelijk wonen. Bijvoorbeeld na een operatie. Of als u even niet thuis kunt of wilt wonen. Er is dag en nacht hulp, zorg of behandeling beschikbaar. Samen met u kijken we naar alle mogelijkheden voor een goed herstel.

Ontzorgd wonen voor een actief leven

Wonen bij Sint Willibrord is ontzorgd wonen. Met niet alleen precies de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft, maar ook met vele activiteiten. Bewoners van Sint Willibrord hebben een activiteitenprogramma waar ze naar
behoefte aan deel kunnen nemen. Senioren in Olst kunnen ook mee doen met
de activiteiten, die binnen de locatie Sint Willibrord aangeboden worden d.m.v.  een abonnement op het Welzijnspakket.
Met een welzijnspakket kunt u aan activiteiten deelnemen die binnen het pakket vallen. Voorbeelden van activiteiten zijn: kegelen, bingo, zang,gym, spelactiviteiten, handwerken, voorstellingen en optredens ed. Ook kunnen Senioren in Olst deelnemen aan maaltijden tegen een vergoeding. 
Daarnaast kunnen de bewoners van Sint Willibrord ook gebruik maken van externe dagbesteding.

Uw leven gaat zoveel mogelijk gewoon verder. U heeft een vaste contactpersoon: de contact verzorgende. Zo is er voor u en uw familie altijd een vertrouwd gezicht binnen Sint Willibrord.  

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Dat maken we in Sint Willibrord mogelijk met vele faciliteiten. Van warme maaltijden tot een Jeu de Boules baan. We gaan voor maximale zelfstandigheid in een veilige en vertrouwde omgeving. 

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.