Park Braband

Als helemaal zelfstandig wonen niet meer lukt, woont u in de appartementen van Park Braband ‘zo thuis mogelijk’. Tijdelijk of voor langere duur. Prettig zelfstandig, met altijd hulp of zorg dichtbij. Park Braband ligt omgeven door bos in het gezellige dorp Schalkhaar.

Neem een kijkje

Welkom bij Park Braband in Schalkhaar

In Park Braband woont u ‘zo thuis als mogelijk’. Een vertrouwde plek waar u rust vindt, maar ook de reuring kunt zoeken. De prettige appartementen, levendigheid en huiselijkheid van Park Braband zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt. Kom eens langs, de deur staat open!
Cindy Hobert Carinova

Cindy Hobert

Locatiemanager

Park Braband

Bekijk op kaart
locatie Wissinkhof 34, 7433 DZ Schalkhaar

Ontzorgd wonen

Tijdelijk wonen in Park Braband kan in één van onze 4 zit-slaapkamers. Bijvoorbeeld na een operatie. Of als u even niet thuis kunt of wilt wonen. Er is dag en nacht zorg beschikbaar en de mogelijkheid om behandeling of therapie te volgen. Permanent wonen in Park Braband kan in één van onze tweekamerappartementen. Bijvoorbeeld omdat u door een lichamelijke zorgvraag niet meer thuis kunt wonen. U heeft dan hulp, zorg en behandeling dichtbij.  

  • Wonen met een lichamelijke zorgvraag 
  • Herstelzorg 
  • Revalideren bij Carinova 
  • Behandeling en therapieën 

Rustig gelegen in het groen

De 44 appartementen van Park Braband liggen omgeven door bos in het gezellige dorp Schalkhaar. Met lekker veel groen om u heen, maar ook met het winkelcentrum op loopafstand. Park Braband is goed te bereiken met het openbaar vervoer: de bushalte is voor de deur.  

Ook voor echtparen 
De ruime tweekamerappartementen hebben een woonkamer en aparte slaapkamer. U bent uiteraard ook welkom als echtpaar in onze woningen. De woonkamer heeft een kleine keuken. Zo kunt u ontbijten. Of koffie en thee drinken met uw bezoek. In het restaurant kunt u terecht voor gezonde, warme maaltijden. Daar waar het kan zorgt u voor uw eigen huishouden. Wij helpen u bij het schoonhouden van het appartement en bij de was. Een eigen huis dus, met alle gemak bij de hand.  

Ontzorgd wonen voor een actief leven

U woont bij Park Braband ‘zo thuis mogelijk’. De levendigheid en huiselijkheid van Park Braband zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt. Uw leven gaat zoveel mogelijk verder. Met vrienden en familie, hobby's en gewoontes. Een spelletje spelen? Schilderen? Of een lekkere kop koffie? De sfeervolle 'Grote Brink', de ontmoetingsplek van Park Braband, heeft het allemaal.

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Park Braband biedt vele faciliteiten. Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Van een bibliotheek tot diverse activiteiten in De Grote Brink. We gaan voor maximale zelfstandigheid in een veilige en vertrouwde omgeving.

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.