Sint Jozef

Als helemaal zelfstandig wonen door dementie niet meer lukt, woont u in een van onze groepswoningen in het Sint Jozef ‘zo thuis mogelijk’. Prettig zelfstandig, met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. Het Sint Jozef ligt aan de rand van Deventer. U kunt in het Sint Jozef ook terecht voor poliklinische zorg of revalidatie.

Neem een kijkje

Welkom bij Sint Jozef in Deventer

Een thuis is veel meer dan 4 muren. Het is een vertrouwde plek waar u rust vindt, maar ook de reuring op kunt zoeken. Sint Jozef met zijn prachtige binnentuin en gezelligheid heeft het allemaal. Ontzorgen en ontmoeten. Kom eens langs, de deur staat open! Bezoektijden: ma t/m zo tussen: • 10:30-12:00 uur • 14:30 – 17:00 uur • Vanaf 19:00 uur
1571158326374

José Bloo

Locatiemanager

locatie Sint jozefplein 1, 7415 EH Deventer

Aan de rand van Deventer

De 12 groepswoningen van Sint Jozef liggen in Deventer. Achter de karakteristieke, monumentale gevel wacht de gezelligheid en bedrijvigheid die zo kenmerkend is voor Sint Jozef. Sint Jozef is goed te bereiken met het openbaar vervoer: de bushalte is voor de deur.  

Wonen met dementie 

Als thuis wonen door dementie niet meer gaat, woont u op het Sint Jozef zo thuis mogelijk. Samen met 7 andere bewoners vormt u een klein huishouden. U heeft bij ons uw eigen zit-slaapkamer. Ingericht met geliefde meubels en voorwerpen wordt dit snel een eigen plek. In de huiskamer ontmoet u vertrouwde gezichten. En beleeft u het huishouden en activiteiten. Met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij.  

Ieder mens is uniek. Ook u heeft een eigen levensverhaal. Voor ons begint uw welzijn met het luisteren naar dat verhaal. Op het Sint Jozef is er ruimte voor die aandacht.   

We gaan uit van wat u nog wel kunt. Bewoners helpen met het menu, koken of tafeldekken. De dag biedt structuur, maar daarbinnen volgt u uw eigen dagritme. Houdt u van uitslapen? Of ’s morgens vroeg koffie?   

Revalideren 

Het kan zijn dat u door een val, operatie of beroerte problemen krijgt met lopen en bewegen. U kunt dan tijdelijk verblijven op onze afdeling geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Totdat u goed hersteld bent. Een betrokken team van specialisten staat voor u klaar. Van verpleegkundige tot arts, van fysiotherapeut tot logopedist. We bieden u de revalidatiezorg die nodig is voor uw herstel. Altijd passend bij uw mogelijkheden, en zo lang of kort als nodig is. Wat is nodig om u weer zo goed mogelijk naar huis te laten gaan? Wat wilt ú graag bereiken? Samen met u bepalen we uw doelen. 

U verblijft in uw eigen slaapkamer met badkamer. In de gezamenlijke ruimtes is er ruimte voor ontmoeten. Samen met uw bezoek een kop koffie drinken? Dat kan in het Grand Café. In de zomer kunt u genieten van de zon in de binnentuin of het terras. 

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Dat maken we in Sint Jozef mogelijk met vele faciliteiten. Van een binnentuin tot aan een Grand Café. 

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.