Graaf Florishof

Als zelfstandig wonen door dementie of een lichamelijke zorgvraag niet meer lukt, woont u in de groepswoningen in Graaf Florishof ‘zo thuis mogelijk’. Met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. Graaf Florishof ligt in Deventer en is gevestigd in een modern en sfeervol gebouw. Omringd door winkels, een bibliotheek en een informatiecentrum.

Neem een kijkje

Welkom bij Graaf Florishof in Deventer

Een thuis is veel meer dan 4 muren. Graaf Florishof beidt een plek waar u 'zo thuis mogelijk' woont in een huiselijke omgeving. Een vertrouwde omgeving waar u uzelf kunt zijn en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. Kom gerust eens langs!
1571158326374

José Bloo

Locatiemanager

Graaf Florishof

Bekijk op kaart
locatie Van hetenstraat 65, 7415 TT Deventer

Ontzorgd wonen

Permanent wonen op Graaf Florishof kan in één van onze 3 groepswoningen voor dementie of met een lichamelijke zorgvraag. Samen met een aantal bewoners vormt u een klein huishouden. In de huiskamer ontmoet u vertrouwde gezichten. En beleeft u het huishouden en activiteiten. Met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. 

Ieder mens is uniek. Ook u heeft een eigen levensverhaal. Voor ons begint uw welzijn met het luisteren naar dat verhaal. Op Graaf Florishof is er ruimte voor die aandacht.  

We gaan uit van wat u nog wel kunt. Net als thuis kunt u helpen met het menu, de tafel dekken of koken. De dag biedt structuur, maar daarbinnen volgt u uw eigen dagritme. Houdt u van uitslapen? Of ’s morgens vroeg koffie?  

  • Beschermd, vertrouwd en huiselijk wonen 
  • Aandacht voor wie u bent 
  • Deur staat open voor familie en contacten

Wonen in een modern en sfeervol gebouw

De groepswoningen van Graaf Florishof liggen aan de rand van Deventer. Gevestigd in een modern en sfeervol gebouw. Omringd door winkels, een bibliotheek en informatiecentrum. De groepswoningen bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping. Op het balkon kunt u even lekker uitwaaien terwijl u geniet van het Deventer uitzicht. Graaf Florishof is goed te bereiken met het openbaar vervoer: de bushalte is voor de deur.

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Dat maken we in Graaf Florishof mogelijk met vele faciliteiten. Van gezamenlijke activiteiten tot een balkon. We gaan voor maximale zelfstandigheid in een veilige en vertrouwde omgeving. 

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.