Sparrenheuvel

In het rustige en landelijke dorp Diepenveen vindt u Sparrenheuvel. Hier bieden wij zorg als zelfstandig wonen niet meer lukt. Bijvoorbeeld door een lichamelijke zorgvraag of dementie. In de appartementen van Sparrenheuvel woont u 'zo thuis mogelijk'. Prettig zelfstandig, met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. 

Neem een kijkje

Welkom bij Sparrenheuvel in Diepenveen

In Sparrenheuvel woont u ‘zo thuis als mogelijk’. Een vertrouwde plek waar u rust vindt, maar ook de reuring kunt zoeken. De prettige appartementen, levendigheid en huiselijkheid van Sparrenheuvel zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Kom eens langs!
Cindy Hobert Carinova

Cindy Hobert

Locatiemanager

Sparrenheuvel

Bekijk op kaart
locatie Burgemeester doffegnieslaan 2a, 7431 BA Diepenveen

Ontzorgd wonen of verblijven

Tijdelijk wonen in Sparrenheuvel kan in één van onze 4 zit-slaapkamers. Bijvoorbeeld na een operatie. Of als u even niet thuis kunt of wilt wonen. Er is dag en nacht zorg beschikbaar. Voor permanent wonen zijn er onze tweekamerappartementen. U heeft dan hulp, zorg en behandeling dichtbij.

  • Wonen met een lichamelijke zorgvraag
  • Wonen met dementie
  • Herstelzorg
  • Dagbesteding
  • Behandeling en therapieën 

Rustig gelegen aan de rand van het bos 

De 54 appartementen van Sparrenheuvel liggen aan de rand van het bos, in het rustige dorp Diepenveen. Met veel groen om u heen, maar ook centraal gelegen op 5 minuten afstand van het centrum. Met een bushalte voor de deur is Sparrenheuvel goed te bereiken met het openbaar vervoer.  

De sfeervolle ‘Rozenhof’, het levendige hart van het gebouw, is de ontmoetingsplek van Sparrenheuvel. Maar ook de verschillende ‘pleinen’ zijn vaak vol bedrijvigheid. 

Zo thuis mogelijk 

U woont bij Sparrenheuvel ‘zo thuis mogelijk’. De tweekamerappartementen hebben een woonkamer, kleine keuken en aparte slaapkamer en badkamer. Ingericht met geliefde meubels en voorwerpen wordt dit snel een eigen plek. Wij helpen u bij het schoonhouden van het appartement en bij de was. Het restaurant zorgt voor gezonde, warme maaltijden. Een eigen huis dus, met alle gemak bij de hand.

Ontzorgd wonen met vele activiteiten 

Wonen bij Sparrenheuvel is ontzorgd wonen. Met niet alleen precies de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft, ook met vele activiteiten. Thuis vindt u rust, maar u kunt ook samenzijn als u dat wenst. Op de verschillende pleinen is er ruimte voor ontmoeting. Een spelletje spelen? Of rustig een boek lezen? U bent zo actief als u zelf prettig vindt. Met vrienden en familie, hobby’s en gewoontes. U heeft een vaste contactpersoon: de contact verzorgende. Zo is er voor u en uw familie altijd een vertrouwd gezicht binnen Sparrenheuvel.  

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Dat maken we in Sparrenheuvel mogelijk met vele faciliteiten. Van warme maaltijden tot een bibliotheek en kapper. We gaan voor maximale zelfstandigheid in een veilige en vertrouwde omgeving. 

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.