Ledenservice

Carinova Thuizz is de ledenservice van Carinova. Wij maken uw dagelijkse leven net wat gemakkelijker. Met diensten aan huis of een cursus bij u in de buurt. Of wat dacht u van gezellige activiteiten en extra kortingen op producten? Kortom, wij zorgen dat u zo lang mogelijk op een leuke manier thuis kunt wonen.

Over ons

We worden met zijn allen steeds ouder. Gelukkig maar. Alleen wat eerder misschien vanzelfsprekend was, gaat naarmate we ouder worden niet altijd zo gemakkelijk meer. Herkent u dat?

Geen zorgen. De ledenservice van Carinova is er speciaal voor u. 

Carinova Thuizz biedt u een helpende hand wanneer het u uitkomt. U houdt zo zelf de touwtjes in handen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het regelen van de pedicure aan huis, korting op de rijbewijskeuring of het gratis lenen van loophulpmiddelen. Van Hardenberg tot Rijssen en van Staphorst tot aan Deventer. Meer dan 25.000 huishoudens in de regio Noord-West Overijssel gingen u al voor.

En heeft u zin in een leuk dagje eropuit, of één van onze interessante cursussen? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek.

Kortom, Carinova Thuizz zorgt dat u zo prettig mogelijk thuis oud kan worden. Thuis zonder zorgen dus, vandaar die dubbel zz op het eind! 

Voordelen lidmaatschap

Als lid van Carinova Thuizz profiteert u van vele voordelen:

  • Diensten aan huis
  • Betrouwbare leveranciers en dienstverleners
  • Flinke kortingen
  • Gezellige activiteiten en uitstapjes
  • Cursussen bij u in de buurt
  • Een praatje of luisterend oor
  • Gratis loophulpmiddelen lenen
  • Wekelijks op de hoogte met ons Thuizz Journaal
  • Regelmatig puzzels en winacties
  • Jaarlijkse ledendag

Overzicht aanbod

Bent u lid? Dan valt elk jaar in februari de Thuizz bewaargids bij u op de deurmat. Naast leuke puzzels en artikelen bevat deze gids een overzicht van ons aanbod. Die bestaat uit een grote variatie aan diensten, cursussen, activiteiten en producten. 

Wij hebben dit ingedeeld in 4 categorieën: Gemak ThuizzUit & Thuizz, Vitaal Thuizz en Veilig Thuizz. Deze indeling vindt u terug in de gids en op deze website. Wel zo overzichtelijk.

Natuurlijk past het één soms onder meerdere noemers. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen. Deze activiteit houdt u vitaal, maar het is ook een leuke activiteit om te doen. Zwemmen staat daarom onder Uit & Thuizz. Onze medisch pedicures vindt u daarentegen wel onder Vitaal Thuizz. 

Een tip: bekijk vooral het hele overzicht, zo vindt u alles wat u Thuizz nodig heeft!

Impact met uw bijdrage

Uw bijdrage wordt goed besteed! Want naast alle voordelen voor uzelf, draagt u ook bij aan nieuwe initiatieven in de zorg.

Een gedeelte van de opbrengst besteden wij elk jaar aan innovatie. Nieuwe producten en ideeën waar geen potjes voor zijn, maar die wél een grote impact hebben op onze leden én cliënten in de zorg. Wat dacht u van de aanschaf van onze koppelbedden voor palliatieve zorg?  Of de Thuizz-gesprekken, in de strijd tegen eenzaamheid?

Met uw bijdrage maakt u dus ook impact voor anderen. Bedankt. 

Wekelijkse nieuwsbrief

Iedere dinsdag stuurt Carinova Thuizz haar digitale leden een nieuwsbrief genaamd 'het Thuizz Journaal'. Dit is een e-mail vol met leuke artikelen, activiteiten bij u in de buurt en nuttige tips.

Als lid kunt u zich gemakkelijk inschrijven. Log in op uw persoonlijke Thuizz-account en klik op aanmelden voor de nieuwsbrief. Elke maand krijgt u een ander thema voorgeschoteld! Denk bijvoorbeeld aan het thema 'eropuit', of een hele maand vol interessant nieuws over slapen. En zijn er feestdagen? Dan besteden we daar natuurlijk uitgebreid aandacht aan.

Bent u geen lid? Geen probleem. Het Thuizz Journaal is er ook voor u. Meld u aan voor updates onderaan deze pagina. Wilt u ook profiteren van alle andere voordelen van een lidmaatschap? Via onderstaande button regelt u online gemakkelijk uw inschrijving.

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.