Ledenservice

Carinova Thuizz is de ledenservice van Carinova. Wij maken uw dagelijkse leven net wat gemakkelijker. Met diensten aan huis of een cursus bij u in de buurt. En wat dacht u van gezellige activiteiten en extra kortingen op producten? Kortom, wij zorgen dat u zo lang mogelijk op een leuke manier thuis kunt wonen.

Carinova Thuizz,
Thuis zonder zorgen: vandaar die dubbel zz op het eind!

Overzicht aanbod

Bent u lid? Dan valt elk jaar in februari de Thuizz bewaargids bij u op de deurmat. Naast leuke puzzels en artikelen bevat deze gids een overzicht van ons aanbod. Die bestaat uit een grote variatie aan diensten, cursussen, activiteiten en producten. 

Wij hebben dit ingedeeld in 4 categorieën: Gemak ThuizzUit & Thuizz, Vitaal Thuizz en Veilig Thuizz. Deze indeling vindt u terug in de gids en op deze website. 

Voordelen lidmaatschap

U bent al lid van Carinova Thuizz voor slechts €23,50 per jaar.  
Daarmee profiteert u én iedereen wonend op hetzelfde adres van de vele voordelen:

  • Diensten aan huis
  • Betrouwbare leveranciers en dienstverleners
  • Flinke kortingen
  • Gezellige activiteiten en uitstapjes
  • Cursussen bij u in de buurt
  • Een praatje of luisterend oor
  • Gratis loophulpmiddelen lenen
  • Wekelijks op de hoogte met ons Thuizz Journaal
  • Regelmatig puzzels en winacties
  • Jaarlijkse ledendag


Over ons

Genieten van het leven in uw eigen vertrouwde omgeving, dat gunnen wij iedereen. En met kleine aanvullingen, diensten en een beetje hulp is dat makkelijker dan u wellicht denkt.

De ledenservice van Carinova biedt u een helpende hand wanneer het u uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het regelen van de pedicure aan huis, korting op de rijbewijskeuring of het gratis lenen van krukken of een rollator. Zo heeft u één plek waar u alles kan regelen en bepaalt u zelf wat u nodig heeft.

Van Hardenberg tot Rijssen en van Staphorst tot aan Deventer. Meer dan 25.000 huishoudens in de regio Noord-West Overijssel gingen u al voor.

En heeft u zin om mensen te ontmoeten, een leuk dagje er op uit te gaan, of één van onze cursussen te volgen? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek.

Impact met uw bijdrage

Uw bijdrage wordt goed besteed. Want naast alle voordelen voor uzelf, draagt u ook bij aan nieuwe initiatieven in de zorg.

Een gedeelte van de opbrengst besteden wij elk jaar aan innovatie & solidariteit. Nieuwe producten en ideeën waar geen potjes voor zijn, maar die wél een grote impact hebben op onze leden én cliënten in de zorg. Wat dacht u van de aanschaf van koppelbedden voor palliatieve zorg?  Onze Thuizz-gesprekken, in de strijd tegen eenzaamheid? Of de nieuwe dienst Adminstratieve hulp die gratis voor mensen met een laag inkomen?

Uw bijdrage heeft  impact. Bedankt!

 

Wekelijkse nieuwsbrief

Meer dan 7.500 mensen lezen iedere week onze nieuwsbrief: Het Thuizz Journaal. Met interessante artikelen, lekkere recepten, puzzels en handige tips. En iedere maand behandelen we een ander thema.

Bent u geen lid? Geen probleem. Het Thuizz Journaal is er ook voor u. Met één druk op de knop hieronder meldt u zich gemakkelijk aan. 

Zorgen doen we niet alleen

Het Thuizz Journaal

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze wekelijkse updates? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven.

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.