Het Averbergen

Aan de rand van het gezellige dorp Olst vindt u woonzorglocatie Het Averbergen. Als helemaal zelfstandig wonen niet meer lukt, woont u in de appartementen of groepswoningen van Het Averbergen 'zo thuis mogelijk'. Tijdelijk of voor langere duur. Met altijd hulp, zorg, behandeling en vele faciliteiten dichtbij. 

Neem een kijkje

Welkom bij Het Averbergen in Olst

Het Averbergen biedt u een warme plek waar u kunt leven zoals u graag wilt. Thuis in uw appartement vindt u rust, maar in de sfeervolle 'Marke' vindt u volop bedrijvigheid. Ontzorgen en ontmoeten. Kom gerust eens langs, de deur staat open!
Untitled 1

Stefanie Ebbink

Locatiemanager

Het Averbergen

Bekijk op kaart
locatie Averbergen 1, 8121 CA Olst

Ontzorgd wonen

Voor langdurig wonen met een lichamelijke zorgvraag zijn er onze tweekamerappartementen. U heeft dan hulp, zorg en behandeling dichtbij. Voor wonen met dementie en een intensieve zorgvraag is er onze kleinschalige groepswoning ‘De Iesselvaart’.  

  • Wonen met een lichamelijke zorgvraag 
  • Wonen met dementie

Rustig wonen in het groen

De 56 appartementen van Het Averbergen liggen aan de rand van het gezellige dorp Olst. In het eigentijdse gebouw zijn ook huisartsen en de apotheek gevestigd. Er is daarom veel aanloop. De sfeervolle ‘Marke’, het levendige hart van het gebouw, is de ontmoetingsplek van Het Averbergen. Hier vind je volop bedrijvigheid en gezelligheid.  

Wonen met een lichamelijke zorgvraag 

De ruime tweekamerappartementen hebben een woonkamer met aparte slaapkamer en badkamer. De woonkamer heeft een balkon of klein terras. In uw keuken kunt u koffie en thee drinken met uw bezoek. Of ontbijten. In het restaurant kunt u terecht voor warme maaltijden. Daar waar het kan zorgt u voor uw eigen huishouden. Wij helpen u bij het schoonhouden van het appartement en bij de was. Een eigen huis dus, met alle gemak bij de hand.   

Wonen met dementie 

Op ‘De Iesselvaart’ vormt u samen met 16 bewoners een klein huishouden. U heeft bij ons uw eigen zit-slaapkamer. Ingericht met geliefde meubels en voorwerpen wordt dit snel een eigen plek. In de huiskamer beleeft u het huishouden en activiteiten. En ontmoet u vertrouwde gezichten. We kijken goed naar wat u nog wel kunt. Helpen met koken? Of de was opvouwen? De dag biedt structuur, maar daarbinnen volgt u uw eigen dagritme. Altijd met hulp, zorg en behandeling dichtbij.  

Ontzorgd wonen voor een actief leven

Wonen bij Het Averbergen is ontzorgd wonen. Met niet alleen precies de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft. Ook met vele activiteiten. U kiest zelf wat u graag wilt doen. U bent zo actief als u zelf prettig vindt. U heeft een vaste contactpersoon: de contact verzorgende. Zo is er voor u en uw familie altijd een vertrouwd gezicht binnen Het Averbergen. 

 

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Het Averbergen heeft faciliteiten die het lever makkelijker en aangenamer maken. Van warme maaltijden tot een kapper. Regelmatig zijn er activiteiten of uitstapjes waaraan u kunt deelnemen. En in de zomer geniet u heerlijk van de zon op het terras. 

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.