De Hartkamp

Als helemaal zelfstandig wonen niet meer lukt, woont u in de groepswoningen van De Hartkamp ‘zo thuis mogelijk’. Tijdelijk of voor langere duur. Prettig zelfstandig, met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. U kunt ook in De Hartkamp terecht voor poliklinische zorg of revalidatie. De Hartkamp ligt in een rustige, groene wijk in Raalte.

Neem een kijkje

Welkom bij De Hartkamp in Raalte

Wonen is meer dan alleen een prettige woning. De Hartkamp met zijn Grand Café, prettige appartementen en gezelligheid heeft het allemaal. Een eigen huis, met zorg dichtbij. Waar u tot rust kunt komen, maar waar ook voldoende ruimte is voor ontmoeting. De deuren staan altijd open voor familie, buren en dorpsgenoten. Kom gerust eens langs! Bezoektijden: ma t/m zo tussen: • 10:00 - 12:00 uur • 14:30 - 17:00 uur • vanaf 18:30 uur
1582493389683

Marieke Zomer - Koops

Locatiemanager

De Hartkamp

Bekijk op kaart
locatie Jan van arkelstraat 15, 8101 EN Raalte

Rustig gelegen in een groene wijk

Tijdelijk wonen in De Hartkamp kan in één van onze kamers voor kortdurend verblijf. Bijvoorbeeld na een val, operatie of beroerte. Op onze afdeling geriatrische revalidatiezorg (GRZ) staat een team van ervaren specialisten voor u klaar. Voor permanent wonen met een lichamelijke zorgvraag of dementie zijn er onze groepswoningen. U heeft dan hulp, zorg en behandeling dichtbij.  

  • Wonen met een lichamelijke zorgvraag 
  • Wonen met dementie
  • Revalideren bij Carinova
  • Dagbesteding

Rustig gelegen in een groene wijk

De 96 appartementen van De Hartkamp liggen in een rustige, groene wijk. Het landelijke karakter en de gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor De Hartkamp. De Hartkamp is sterk verankerd in de buurt en wordt ook wel ‘Het Centraal Hart’ genoemd. De deuren staan altijd open voor buren en dorpsgenoten.  

Wonen met dementie of een lichamelijke zorgvraag 

Kunt u door dementie of een lichamelijke zorgvraag niet meer thuis wonen? Dan kunt u terecht op een van de 6 groepswoningen van Jan van Arkel. Hier vormt u samen met andere bewoners een klein huishouden. Ieder mens is uniek. Ook u heeft een eigen levensverhaal. Voor ons begint uw welzijn met het luisteren naar dat verhaal. Op De Hartkamp is er ruimte voor die aandacht. 

U heeft bij ons uw eigen zit-slaapkamer. Ingericht met geliefde meubels en voorwerpen wordt dit snel een eigen plek. In de huiskamer beleeft u het huishouden en activiteiten. We kijken naar wat u nog wel kunt. Helpen met koken? Of de was opvouwen? De dag biedt structuur, maar daarbinnen volgt u uw eigen dagritme. Altijd met hulp, zorg en behandeling dichtbij.  

Revalideren 

Het kan zijn dat u door een val, operatie of beroerte problemen krijgt met lopen en bewegen. U kunt dan tijdelijk verblijven op onze afdeling geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Totdat u goed hersteld bent. Een betrokken team van specialisten staat voor u klaar. Van verpleegkundige tot arts, van fysiotherapeut tot logopedist. We bieden u de revalidatiezorg die nodig is voor uw herstel. Altijd passend bij uw mogelijkheden, en zo lang of kort als nodig is. Wat is nodig om u weer zo goed mogelijk naar huis te laten gaan? Wat wilt ú graag bereiken? Samen met u bepalen we uw doelen. 

U verblijft in uw eigen slaapkamer met badkamer. Soms deelt u de slaapkamer met één andere bewoner. In de gezamenlijke ruimtes is er ruimte voor ontmoeten. In het Grand Café kunt u samen met uw bezoek een kop koffie drinken.  

Ontzorgd wonen

Wonen op De Hartkamp is ontzorgd wonen. Met niet alleen precies de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft, maar ook met vele activiteiten. Uw leven gaat zoveel mogelijk gewoon verder. En u bent zo actief als u zelf prettig vindt. Met vrienden en familie, hobby’s en gewoontes. U heeft een vast contactpersoon: de EVV’er. Zo is er voor u en uw familie altijd een vertrouwd gezicht binnen De Hartkamp.

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Dat maken we in De Hartkamp mogelijk met vele faciliteiten. Van een moestuin tot een biljart in het Grand Café. We gaan voor maximale zelfstandigheid in een veilige en vertrouwde omgeving. 

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.