Huize Salland

Heerlijk rustig in Colmschate, aan de rand van Deventer vindt u Huize Salland. Als helemaal zelfstandig wonen door een lichamelijke zorgvraag niet meer lukt, woont u in de appartementen van Huize Salland ‘zo thuis mogelijk’. Tijdelijk of voor langere duur. Prettig zelfstandig, met altijd hulp of zorg dichtbij.

Neem een kijkje

Welkom bij Huize Salland in Deventer

Een thuis is veel meer dan 4 muren. Het is een vertrouwde plek waar u rust vindt, maar ook de reuring op kunt zoeken. Huize Salland met zijn prachtige tuin, prettige appartementen en gezelligheid heeft het allemaal. Ontzorgen en ontmoeten. Kom eens langs, de deur staat open!
Untitled 1

Stefanie Ebbink

Locatiemanager

Huize Salland

Bekijk op kaart
locatie Bloemendalsweg 5, 7429 AL Colmschate

Ontzorgd wonen of verblijven

Tijdelijk wonen in Huize Salland kan in 1 van onze 4 kamers voor kortdurend verblijf. Bijvoorbeeld na een operatie of val. Of als u even niet thuis kunt of wilt wonen. Er is dag en nacht zorg beschikbaar. Afgestemd op uw zorgvraag en wensen. Ook is er de mogelijkheid behandeling of therapie te volgen.  

Als zelfstandig wonen door een lichamelijke aandoening of ernstige chronische ziekte niet meer lukt, dan zijn er onze tweekamerappartementen. Hier kunt u permanent wonen. U heeft dan hulp, zorg en behandeling dichtbij. 

  • Wonen met een lichamelijke zorgvraag  

Rustig gelegen in het groen

De 66 appartementen van Huize Salland liggen aan de rand van Deventer, in het rustige buitengebied. Met lekker veel groen om u heen, maar ook met het winkelcentrum binnen handbereik. Ook de bushalte vindt u voor de deur. De grote, parkachtige tuin nodigt uit voor een wandeling of een drankje op het terras.  

Ook voor echtparen 

De ruime tweekamerappartementen hebben een woonkamer en aparte slaapkamer. U bent uiteraard ook welkom als echtpaar in onze woningen. De woonkamer heeft een balkon of terras en kleine keuken. Zo kunt u ontbijten. Of koffie en thee drinken met uw bezoek. Het restaurant zorgt voor gezonde, warme maaltijden. Daar waar het kan zorgt u voor uw eigen huishouden. Wij helpen u bij het schoonhouden van het appartement en bij de was. Een eigen huis dus, met alle gemak bij de hand.  

Herstelzorg 

In één van onze 4 zit-slaapkamers voor kortdurend verblijf kunt u tijdelijk wonen. Bijvoorbeeld na een operatie of val. Goede hulp, zorg en behandeling zijn dag en nacht beschikbaar. Samen met u kijken we naar alle mogelijkheden voor een goed herstel.  

Ontzorgd wonen voor een actief leven

Wonen bij Huize Salland is ontzorgd wonen. Met niet alleen precies de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft. Ook met vele activiteiten. Uw leven gaat zoveel mogelijk verder. En u bent zo actief als u zelf prettig vindt. Met vrienden en familie, hobby’s en gewoontes. U heeft een vaste contactpersoon: de contact verzorgende. Zo is er voor u en uw familie altijd een vertrouwd gezicht binnen Huize Salland.   

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Dat maken we in Huize Salland mogelijk met vele faciliteiten. Van een restaurant tot een biljart in de Wintertuin. We gaan voor maximale zelfstandigheid in een veilige en vertrouwde omgeving. 

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.