Eenzaamheid

Is het stil bij u thuis en verveelt u zich vaker dan u zou willen. Voelt u zich alleen? Soms kan dat een onprettig gevoel geven. Misschien wilt u meer mensen leren kennen, maar vindt u dat moeilijk. Op deze pagina vertellen we hoe wij u kunnen helpen. Bekijk ons advies voor nieuwe, gezellige contacten en fijne gesprekken. Ook vindt u hier nuttige links met informatie.

Onze hulp bij Eenzaamheid

Het Thuizz gesprek

Een heerlijk kletspraatje, of een luisterend oor. Wij zitten voor u klaar.

#

Dagbesteding

Wij bieden activiteiten die een aanvulling zijn op uw dagelijks leven.

#

Mantelzorgondersteuning

Onze mantelzorg consulenten helpen u de zorglast wat te verlichten.

#

Vrijwillige thuiszorg

De Vrijwillige thuiszorg biedt ondersteuning als mantelzorg en/of vrienden ontbreken.

#

Niet meer alleen

Is het stil bij u thuis, verveelt u zich vaker dan u zou willen of voelt u zich alleen? Als deze gevoelens langer aanhouden, geeft dat geen fijn gevoel. Daar willen we u graag bij helpen. Wij hebben diensten die er op zijn gericht om met elkaar in contact te komen. Zoals de dagbesteding.

Zelfs als u wel mensen om u heen heeft, kunt u zich alleen voelen. Dat is niet gek. Het kan fijn zijn om over deze gevoelens te praten. Dat kan via onze praatjeslijn voor Carinova leden.

Wilt u juist uw netwerk uitbreiden, u inzetten voor een ander en een actief en zinvol leven ervaren? Dan zou de rol van vrijwilliger bij Carinova misschien iets voor u zijn. Onze vrijwilligers zijn heel waardevol voor ons.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op de onderstaande websites:

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.