Thuizz-tablet

Videobellen met de kleinkinderen, een e-mail sturen naar die oude buur van vroeger, of het laatste nieuws lezen. Op internet kan tegenwoordig alles. U zou dit graag willen, maar weet niet goed waar u moet beginnen. Geen zorgen, met de Thuizz tablet kan iedereen op internet!

Thuizz tablet aanvragen

De Thuizz tablet gratis uitproberen

Carinova Thuizz maakt samen met Compaan mogelijk dat ook de oudere generatie op internet kan. Als Carinova Thuizz lid mag u de tablet een maand vrijblijvend proberen en heeft u keuze uit twee verschillende versies. Zo zit er gegarandeerd een geschikte optie voor u bij!

Waar vindt u deze dienst

De Thuizz tablet is uiteraard verkrijgbaar door heel Nederland.

Binnen de volgende gemeenten staan wij klaar voor een gratis installatie en uitleg: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen op de Thuizz tablet. U kunt vrijblijvend een proefperiode regelen via de knop ‘Thuizz tablet aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Gratis proefperiode van 1 maand

€30,- korting op de aanschafprijs

Inclusief gratis installatie en uitleg door Carinova Thuizz

Inclusief Thuizz gesprek

Keuze uit een klassieke of connect variant

€299,- €269,- Aanschafprijs voor leden*
Thuizz tablet aanvragen

*Let op: maandelijkse abonnementskosten €12,95

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.