Dagtochten met de bus

Wilt u er eens heerlijk een dagje op uit? Gezellig samen met uw partner, goede vriend of buur een leuke activiteit doen. Boek dan een Dagtocht met de bus. Uiteraard kunt u ook alleen komen, u ontmoet vast nieuwe mensen. Er zijn verschillende excursies met opstapplaatsen bij u in de buurt.

Informatie aanvragen

Eropuit met de bus

Samen met de groep beleeft u een leuke dag uit. Wat dacht u van een concert van André Rieu, of een heidetocht over de Veluwe? Er zijn dagtochten die speciaal geschikt zijn als u wat minder goed ter been bent, u kunt dan uw rollator of rolstoel ook meenemen.

Leden van Carinova Thuizz krijgen een mooie korting van 10 procent op het tarief en betalen geen reserveringskosten! Ideaal dus voor een leuk dagje uit. 

Waar vindt u deze dienst

De opstappunten van de Dagtochten met de bus verschillen per dagtocht.

U vindt opstapplaatsen verdeeld over de hele regio van Carinova Thuizz: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de Dagtochten met de bus. Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Geen reserveringskosten

Opstapplaatsen bij u in de buurt

Rolstoelvriendelijke dagtochten*

10% korting uw voordeel
Informatie aanvragen

*Controleer voor het boeken of de dagtocht van uw keuze rolstoelvriendelijk is.

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.