Verhuisservice

Of u nu naar de andere kant van het land verhuist of naar de straat verderop, een verhuizing kost altijd veel energie. Maak het uzelf daarom gemakkelijker met de verhuisservice van UTS.

Voorafgaand aan de verhuizing komt een adviseur van UTS bij u langs om uw spullen te bekijken. Ook geeft hij u advies. Na het bezoek ontvangt u vrijblijvend een offerte.

Als het zover is zorgen de verhuizers dat uw spullen veilig verpakt naar uw nieuwe woning gebracht worden. En, erg makkelijk, ze zetten de spullen meteen op de juiste plek! Bovendien kunt u gebruik maken van extra diensten zoals het in- en uitpakken van spullen, opslag, montage en demontage van meubilair en van de zogenaamde handymanservice.

Als u het lastig vindt om praktische zaken rondom uw verhuizing te regelen zoals het oversluiten van gas, water en licht, dan kan de verhuisdienst u ook helpen!

Als lid van Carinova Thuizz ontvangt u 10% korting op de diensten van de Verhuisservice. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal kilometers tussen uw oude en nieuwe woning en van het aantal kubieke meters dat uw spullen in beslag neemt. Na de inventarisatie stelt het verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte voor u op. Bel voor een afspraak met 0900 86 62.