Schilder- en behangservice

Bent u al een tijd toe aan een nieuw behang in uw woning? Kunnen de kozijnen wel een likje verf gebruiken? Of misschien wilt u uw woning een kleine make-over geven voor verkoop? Via Carinova Thuizz regelt u gemakkelijk de Schilder- en behangservice. Op een moment dat het u uitkomt, een betrouwbare vakman in huis. 

Schilder- en behangservice aanvragen Schilder- en behangservice aanvragen

Schilder- en behangservice bij Carinova

Schilderen of behangen, af en toe moet het gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan de deuren en raamkozijnen van uw woning. Komt u er niet aan toe, of klimt u liever niet meer op de ladder? Geen probleem. Carinova Thuizz maakt het mogelijk voor u met de schilder- en behangservice. 

Waar vindt u deze dienst

De Schilder- en behangservice helpt u graag in de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Nog geen lid van Carinova?

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de Schilder- en behangservice.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier.

U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor € 21,95 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Korting op het uurtarief

Geen voorrijkosten

Eenvoudig aanvragen via Carinova

Betrouwbare dienstverlener

€45,- €38,25 * korting geldig op de eerste 2 uur
Schilder- en behangservice aanvragen

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.