Klussendienst

U herkent het wel, die klussen in huis die al lange tijd moeten gebeuren, maar nog steeds niet gedaan zijn. U komt er niet aan toe, of kunt het gewoonweg niet (meer) zelf. Geen probleem! Carinova Thuizz maakt het mogelijk voor u met de Klussendienst aan huis.

Klussendienst aanvragen

Klussendienst aan huis

Soms zijn er aanpassingen nodig om langer thuis te kunnen blijven wonen. Denkt u bijvoorbeeld aan een verhoogd toilet, aanpassingen in de doucheruimte of het verlagen van drempels in uw huis. Of het nu gaat om een grote aanpassing of het ophangen van een schilderij: de klussers draaien hun hand er niet voor om. De vakmannen helpen u graag bij grote en kleine klussen.  

Als lid van Carinova profiteert u, naast een korting op het tarief, van de volgende voordelen:  

  • Geen voorrijkosten 
  • Betrouwbare vakman 
  • Hoge kwaliteit van de gebruikte materialen

Waar vindt u deze dienst

De klussendienst is aanvraagbaar in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de klussendienst. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Klussendienst aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

10% korting op het uurtarief (€55,-)*

Een betrouwbare vakman

Geen voorrijkosten

Hoge kwaliteit van de gebruikte materialen

€55,- €49,50 *voor de eerste 2 uur
Klussendienst aanvragen

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.