Tuinman

Geniet u ook altijd zo van uw tuin, maar heeft u moeite om het onderhoud zelf te verzorgen? Via Carinova Thuizz regelt u gemakkelijk de Tuinman aan huis. De tuinman helpt u met het onderhouden, maaien, schoffelen, spitten en het snoeien van uw tuin of balkon.

Tuinman aanvragen

Tuinman aan huis

Elk seizoen geeft een andere indruk op uw tuin of balkon, dat is genieten! Maar er komt ook veel onderhoud bij kijken. Komt u er niet aan toe, of kunt u het gewoonweg niet (meer) zelf? Geen probleem. Carinova Thuizz maakt het mogelijk voor u met de Tuinman aan huis. 

Wist u dat de Tuinman aan huis u ook kan helpen met het verpotten van planten op uw balkon? En ook met onderhoud aan graven kan de tuinman u ondersteunen. 

Waar vindt u deze dienst

De tuinman helpt u graag in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de tuinman. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Tuinman aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

€12,50 korting op het tarief*

Geen voorrijkosten

Professionele tuinman

€55,- €42,50 *Maximaal 16 uur korting mogelijk per aanvraag
Tuinman aanvragen

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.