Maaltijdservice

Lekkere en gezonde voeding helpt bij zo lang mogelijk gezond en fit blijven. Met de maaltijdservice van Carinova Thuizz maken we gezond eten heel gemakkelijk. Samen met verschillende leveranciers uit de regio verzorgen wij heerlijke maaltijden aan huis. Warm, of om vanuit de koelkast of diepvries te verwarmen. Altijd vers en afgestemd op uw dieetwensen.  

Informatie aanvragen

Maaltijden aan huis

Kunt of wilt u niet meer dagelijks boodschappen doen en koken, maar wel gezond en lekker blijven eten? Met Carinova zijn heerlijke maaltijden van goede kwaliteit zo bezorgd. Zo nodig ook aangepast aan uw dieetwensen. U kunt kiezen uit vriesverse, koelverse of zelfs warme maaltijden. En als lid van Carinova ontvangt u aantrekkelijke voordelen.

De maaltijden worden bij u aan huis geleverd. Onze leveranciers werken met vaste chauffeurs die vaste routes rijden. Zo is er altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis. En als u wilt, serveren zij de maaltijd bij u aan tafel uit.

  • Keuze uit meer dan 100 verschillende maaltijden
  • Korting als lid van Carinova
  • Natuurlijke smaken en gevarieerde keuken

Eten afgestemd op uw wensen

Met de maaltijdservice aan huis is gezond blijven eten heel gemakkelijk. Bovendien worden de maaltijden afgestemd op uw eet- en dieetwensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zoutloos, vegetarisch of gepureerd eten. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met eventuele allergieën. 

Lust u bepaalde producten niet? Geen probleem, u kunt de maaltijden vaak zelf samenstellen.

Door onze nauwe samenwerking met verschillende partijen kunt u dagelijks rekenen op een gezonde en verse maaltijd. Zo werken wij samen met Brinkman's Keuken, Gotink Catering, apetito en Maaltijd Thuis. Alle koks werken met aandacht en passie voor hun vak. Of het nu Hollandse of wereldse gerechten zijn. En dat proeft u!

 

Waar vindt u deze dienst

Wij werken samen met maaltijdleveranciers in de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de maaltijdenservice. Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

10% korting op vriesverse maaltijden van apetito

Geen bezorgkosten bij koelverse maaltijden van Maaltijd Thuis

5% korting op warme bezorgde maaltijden van Brinkman's Keuken & Gotink Catering

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.