Rijbewijskeuring

Als u autorijdt wilt u dat zo lang mogelijk veilig blijven doen. Vanaf 75 jaar of ouder bent u in Nederland verplicht uw rijbewijs te herkeuren. Noodzakelijk, maar ook goed voor de verkeersveiligheid voor u en anderen om u heen. Carinova maakt speciaal voor haar leden een gunstig tarief mogelijk bij de RijbewijskeuringsArts. Zo kunt u (hopelijk) snel de weg weer op! 

Rijbewijskeuring aanvragen Rijbewijskeuring aanvragen

Rijbewijskeuring voor leden Carinova

Met het verstrijken van de jaren vermindert uw zicht. Uw reactievermogen neemt af en er treden lichamelijke klachten op. Daar hoeft u geen last van te hebben en hopelijk heeft u dat ook niet! In het verkeer is het echter belangrijk dat u snel kan reageren. Tijdens de keuring wordt gekeken of u lichamelijk en geestelijk voldoende gezond bent om zelfstandig een voertuig te besturen.  

Waar vindt u deze dienst

Rijbewijskeuring is mogelijk in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Nog geen lid van Carinova?

Als lid van Carinova krijgt u korting op de Rijbewijskeuring.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier.

U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor € 21,95 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Korting op de keuring voor 75-plussers

Voor bijna alle voertuigcategorieën, waaronder A (auto)

Eenvoudig aanvragen via Carinova

Betrouwbare dienstverlener

€55,- €45,- Tarief voor leden
Rijbewijskeuring aanvragen

* U ontvangt 5% extra korting als u online uw afspraak maakt.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.