Rijbewijskeuring

Als u autorijdt wilt u dat zo lang mogelijk veilig blijven doen. Vanaf 75 jaar of ouder bent u in Nederland verplicht uw rijbewijs te herkeuren. Noodzakelijk, maar ook goed voor de verkeersveiligheid voor u en anderen om u heen. Carinova maakt speciaal voor haar leden een gunstig tarief mogelijk bij de RijbewijskeuringsArts. Zo kunt u (hopelijk) snel de weg weer op! 

Informatie aanvragen

Rijbewijskeuring voor leden van Carinova

Met het verstrijken van de jaren vermindert uw zicht. Uw reactievermogen neemt af en er treden lichamelijke klachten op. Daar hoeft u geen last van te hebben en hopelijk heeft u dat ook niet!

In het verkeer is het echter belangrijk dat u snel kan reageren. Tijdens de keuring wordt gekeken of u lichamelijk en geestelijk voldoende gezond bent om zelfstandig een voertuig te besturen. Hopelijk kunt u dan weer snel de weg op.

Waar vindt u deze dienst

De rijbewijskeuring is mogelijk voor alle leden uit de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de Rijbewijskeuring. Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Korting op tarief van de keuring

5% extra korting bij online afspraak

Betrouwbare dienstverlener

Voor bijna alle voertuigcategorieën

Oók medische keuringen mogelijk (jonger dan 75 jaar)

€64,50 €47,50 Vanaf-tarief voor leden van 75 jaar en ouder
Informatie aanvragen

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.