Aanleunwoningen

Denkt u aan zelfstandig wonen in een veilige omgeving nabij een woonzorgcentrum? Bekijk dan de aanleunwoningen in de buurt van een van de Carinova woonzorglocaties. U huurt een woning bij de woningstichting en kunt gebruik maken van de voorzieningen van Carinova.

Zorg aanvragen

In de buurt van een Carinova woonzorglocatie

Wilt u zelfstandig wonen in de buurt van een woonzorgcentrum? Dan is een aanleunwoning misschien wat voor u. U huurt een woning via de woningstichting. Het is vaak mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten en diensten in het nabij gelegen woonzorgcentrum. 

Een paar voorbeelden:

  • eten in het restaurant
  • een kop koffie drinken
  • deelnemen aan activiteiten

Het aanbod kan per woonzorglocatie verschillen en u betaalt een redelijke vergoeding voor de afgenomen diensten.

Activiteiten

Op onze woonzorglocaties is er voldoende ruimte voor ontmoeting en activiteiten. U bent zo actief als u zelf prettig vindt. Met ons welzijnpakket bieden wij activiteiten aan op het gebied van cultuur, creativiteit, kunst, muziek, spel en bewegen. Zo kunt u sociale contacten op doen en activiteiten ondernemen.

Het aanbod kan per woonzorglocatie verschillen. U betaalt een vaste vergoeding per maand (bekijk tarief). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatiecoördinator van de locatie.  

Woningstichting

U huurt de woning via de woningstichting. De woning is niet van Carinova. Kijk op de website van de woningstichting voor meer informatie. 

U huurt een woning in de buurt van woonzorglocatie:

Onze locaties

Diessenplas

Diessenplas

Holten

Bekijk deze locatie
Het Averbergen

Het Averbergen

Olst

Bekijk deze locatie
Park Braband

Park Braband

Schalkhaar

Bekijk deze locatie
Sparrenheuvel

Sparrenheuvel

Diepenveen

Bekijk deze locatie
Sint Willibrord

Sint Willibrord

Olst

Bekijk deze locatie

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

In heldere stappen zorg regelen

1

Neem contact op

Nog geen aanleunwoning? U kunt een aanleunwoning huren in de buurt van een woonzorglocatie. Neem contact op met de woningstichting waar u een aanleunwoning wilt huren.

2

Faciliteiten woonzorglocatie

Woont u in een aanleunwoning en wilt u gebruik maken van de faciliteiten van de woonzorglocatie? Kom gerust langs op de locatie.

3

Zorg en hulp thuis

Wilt u huishoudelijke hulp, thuiszorg of andere ondersteuning thuis? Bekijk de mogelijkheden voor zorg en hulp thuis.

Zorg en hulp thuis
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.