Wolk heupbescherming

Ervaart u onzekerheid tijdens het lopen? Vermijdt u specifieke situaties, zoals wandelen, boodschappen doen of fietsen, uit angst om te vallen? Bent u ooit al eens gevallen? Dan is er speciaal voor u de Wolk heupbescherming. 

Kortingscode aanvragen

Voorkomen van botbreuken

Elke 5 minuten belandt er een persoon van 65 jaar of ouder op de spoedeisende hulp na een val. En jaarlijks breken ruim 25.000 mensen hun heup als gevolg van een val. Met alle gevolgen van dien!

Maak kennis met de Wolk: de revolutionaire heupairbag die u beschermt tegen heupfracturen. Zo blijft u vol vertrouwen genieten van uw favoriete dagelijkse activiteiten. U ervaart meer zekerheid, meer zelfstandigheid, meer (bewegings)vrijheid en minder angst.

Keuze uit twee modellen

De Wolk houdt voortdurend uw bewegingen in de gaten. Mocht u onverhoopt vallen, dan wordt de airbag razendsnel opgeblazen voordat u de grond raakt, waardoor u een zachte landing ervaart. De Wolk is er in 2 modellen: de Belt (een riem) en de Shorts (een broekje).

  • Eenvoudig in gebruik
  • Onopvallend onder de kleding
  • Herbruikbaar na een val
  • Wasbaar in de wasmachine
  • Te gebruiken op de fiets
  • Personenalarmering (optioneel)
Paragraaf afbeelding

Waar vindt u deze dienst

De Wolk heupbescherming is verkrijgbaar in heel Nederland.

Op zoek naar meer informatie? Bij Carinova Thuizz hebben wij de meeste kennis over mogelijkheden binnen de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de aanschaf van de Wolk heupbescherming. Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor. 

Voordelen voor leden

5% korting voor leden met kortingscode

Proefperiode van 14 dagen

Inclusief 2 patronen en 1 reserve patroon

Inclusief 12 maanden garantie

€995,- €945,-
Kortingscode aanvragen

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.