Hulpmiddelen voor leden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wie kent het spreekwoord niet? Helaas heeft dit kleine hoekje soms een verzwikking of botbreuk als gevolg. Dan is het fijn als u tijdelijk krukken of een looprek kunt lenen. Gratis voor leden van Carinova Thuizz. Natuurlijk zijn er nog vele andere hulpmiddelen die u op weg kunnen helpen in het dagelijks leven.

Informatie aanvragen

Gemakkelijk hulpmiddelen lenen, huren of kopen

De wereld van de hulpmiddelen zit ingewikkeld in elkaar. Soms moet u een hulpmiddel zelf kopen. Op andere momenten kunt u producten huren of lenen. Deze worden dan vergoed door de zorgverzekaar of gemeente. Op onze algemene pagina over hulpmiddelen staat dit uitgebreid uitgelegd. 

Om het u gemakkelijker te maken hebben wij als ledenservice een samenwerking met thuiszorgwinkels Medipoint en Zorgpunt Hardenberg. Als lid van Carinova ontvangt u korting op producten die u daar koopt. Heeft u bijvoorbeeld last van uw evenwicht en kunt u wel wat extra ondersteuning gebruiken? Verminderde kracht in de handen of moeite met uit bed komen? Dan bent u bij deze thuiszorgwinkels aan het juiste adres.

Iedereen kan hier bovendien terecht voor de uitleen van diverse hulpmiddelen. Denk naast loophulpmiddelen ook aan een toiletverhoger, rolstoel, douchekruk of hoog-laagbed. 

Gratis krukken, rollator of looprek lenen

Zoals gezegd, een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft u tijdelijk een loophulpmiddel nodig? Als lid van Carinova kunt u 13 weken gratis loophulpmiddelen lenen. Hieronder vallen krukken, rollator, eiffel en/of een looprek. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel!  

Maar dat is niet alles. Leden van Carinova ontvangen nog veel meer voordelen:

  • Gratis adviseur aan huis
  • 5 tot 10% korting op aanschaf van producten
  • Aantrekhulpmiddelen voor steunkousen voor de helft van de prijs

Waar vindt u deze dienst

De uitleenpunten en thuiszorgwinkels liggen verspreid over de regio. Kijk voor de adressen op de website van onze partner(s).


De thuisservice is mogelijk in de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij het aanvragen van hulpmiddelen. Wij sturen u meer informatie over het lenen, huren of kopen, wanneer u klikt op de knop ‘aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Regel het direct tijdens het aanvragen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

13 weken gratis krukken, rollator of looprek lenen

Adviseur aan huis

5% korting bij Zorgpunt Hardenberg

10% korting bij Medipoint

Aantrekhulpmiddelen voor steunkousen voor de helft van de prijs bij Medipoint

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.