Hulpmiddelen voor leden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wie kent het spreekwoord niet? Helaas heeft dit kleine hoekje soms een verzwikking of botbreuk als gevolg. Dan is het fijn als u tijdelijk krukken of een looprek kunt lenen. Gratis voor leden van Carinova Thuizz. Natuurlijk zijn er nog vele andere hulpmiddelen die u op weg kunnen helpen in het dagelijks leven.

Informatie aanvragen

Gemakkelijk hulpmiddelen lenen, huren of kopen

Heeft u last van uw evenwicht, of wordt het lopen wat minder? Verminderde kracht in de handen of moeite met uit bed komen? Dan bent u bij een thuiszorgwinkel aan het juiste adres.

Iedereen kan hier terecht voor de uitleen van diverse hulpmiddelen. Hierbij kunt u naast loophulpmiddelen ook denken aan een toiletverhoger, rolstoel, douchekruk of hoog-laagbed. Naast de uitleen, verhuren en verkopen zij diverse hulpmiddelen en verpleegartikelen.

Voordeel en korting bij Medipoint of Zorgpunt Hardenberg

Carinova Thuizz werkt samen met Medipoint en Zorgpunt Hardenberg. Afhankelijk van waar u woont, kunt u terecht in de winkel, een uitleenpunt of online op de website. Zo is het voor iedereen mogelijk om de juiste hulpmiddelen te krijgen, mét een mooie korting.  

Als lid krijgt u bij onze partners flinke voordelen:

  • 13 weken lang gratis loophulpmiddelen lenen
  • Aantrekhulpmiddelen voor steunkousen voor de helft van de prijs
  • Gratis adviseur aan huis
  • 5 tot 10% korting op aanschaf van producten

Waar vindt u deze dienst

De uitleenpunten en thuiszorgwinkels liggen verspreid over de regio. Kijk voor de adressen op de website van onze partner(s). De thuisservice is mogelijk in de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova Thuizz krijgt u mooie voordelen bij het aanvragen van hulpmiddelen. Wij sturen u meer informatie over het lenen, huren of kopen, wanneer u klikt op de knop ‘aanvragen’. Bent u nog geen lid? Regel het direct tijdens het aanvragen.

Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

13 weken gratis krukken, rollator of looprek lenen

Adviseur aan huis

5% korting bij Zorgpunt Hardenberg

10% korting bij Medipoint

Aantrekhulpmiddelen voor steunkousen voor de helft van de prijs

Elke 1e woensdag van de maand gratis rollatorcheck in de winkel(s)

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.