Valpreventie voor leden

Ook als u ouder wordt, wilt u natuurlijk zo zelfstandig mogelijk blijven. Door een val kan dit veranderen. Bijvoorbeeld omdat u minder durft. Of omdat u nog lang pijn of last heeft na de val. Goede informatie en training is daarom heel belangrijk. Carinova Thuizz regelt dit voor u in samenwerking met therapeuten uit uw buurt!

Informatie aanvragen

Gratis infobijeenkomst of intake

Merkt u dat u stijver wordt of slechter ter been? Of minder balans heeft dan voorheen? Dan is de kans op vallen groter. Net als bij slechter zien of pijn bij het bewegen. 

Aan een val kunt u lichamelijk letsel overhouden, zoals een botbreuk. U durft misschien minder. In een cursus valpreventie leert u veilig en zeker bewegen en krijgt u weer vertrouwen in uw lichaam. Samen met een therapeut werkt u aan het verbeteren van uw spierkracht en evenwicht. 

Wat gaan we doen?

Wij werken samen met verschillende fysio- en ergotherapiepraktijken uit de regio. Meerdere keren per jaar organiseren zij een gratis informatiebijeenkomst of houden zij een telefonische intake met u. U kunt dus in uw eigen buurt terecht. Wel zo fijn..

Deze eerste kennismaking is voor iedereen die meer wil weten over vallen en de valpreventiecursus. Denkt u daarna dat de cursus iets voor u is? Dan kunt u zich eenvoudig ter plekke aanmelden. De kosten van het vervolg zijn afhankelijk van de locatie en uw zorgverzekeraar. Weten wat voor uw situatie van toepassing is? Ook deze vragen stelt u op de gratis infobijeenkomst of telefonische intake.

Waar vindt u deze dienst

Op dit moment hebben wij samenwerkingen met lokale fysiotherapie praktijken in de gemeenten: Deventer, Hardenberg, Ommen, Raalte en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova Thuizz krijgt u mooie voordelen bij cursussen in uw buurt. Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova voor.

Voordelen voor leden

Gratis infobijeenkomst of telefonische intake

Het hele jaar door

Voordeel op lokale valpreventie cursussen

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.