Verhuisservice

Of u naar de andere kant van het land verhuist of een straat verderop, een verhuizing kost altijd veel energie. Maak het uzelf daarom gemakkelijk met de Verhuisservice. Speciaal voor leden van Carinova Thuizz.

Verhuisservice aanvragen

Verhuisservice

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Geen probleem! Carinova Thuizz maakt het mogelijk voor u met de Verhuisservice van UTS.

Voorafgaand aan de verhuizing komt een adviseur bij u langs om uw spullen te bekijken. Na het bezoek ontvangt u vrijblijvend een offerte en gratis advies. Als het zover is zorgen de verhuizers dat uw spullen veilig verpakt naar uw nieuwe woning gebracht worden. En ze zetten de spullen meteen op de juiste plek.

Waar vindt u deze dienst

De verhuisservice is mogelijk in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova ontvangt u voordeel bij de Verhuisservice. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Verhuisservice aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Korting van 10% op het standaardtarief

Professionele dienstverleners

Extra opties als inpakhulp, opslag of montage

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.