Belastinghulp

Daar is hij weer, de blauwe envelop op uw deurmat. Ziet u daar ook zo tegenop? Gelukkig is er de Belastinghulp aan huis. Met Carinova Thuizz regelt u zo gemakkelijk een professionele adviseur die u in een mum van tijd op weg helpt.

Belastinghulp aanvragen

Belastinghulp bij Carinova

Een belastingaangifte, toeslag, of schenking regelen is veel werk. En wat als er een verhuizing, overlijden of andere ingrijpende gebeurtenis plaats heeft gevonden? Prettig wanneer een adviseur de zorgen op zo’n moment voor u overneemt. Een professional aan wie u uw persoonlijke situatie uit kan leggen. Ze werken op afstand, maar komen indien nodig en/of gewenst bij u thuis. 

Carinova Thuizz maakt het mogelijk dat al uw zaken goed geregeld worden met de Belastinghulp aan huis. Als lid van Carinova profiteert u naast een korting op het tarief van de volgende voordelen:  

  • Goedkope voorrijkosten 
  • Betrouwbare, professionele adviseur 
  • Géén DigiD nodig 

Waar vindt u deze dienst

Belastinghulp aan huis is mogelijk in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de belastinghulp. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Belastinghulp aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Fikse korting op het standaardtarief

Betrouwbare, professionele adviseurs

Voorrijkosten voor €15,- i.p.v. €25,-

€120,- €90,-* *Tarief voor alleenstaanden
Belastinghulp aanvragen

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.