Pedicure aan huis

Goede voetverzorging is belangrijk. Naast het verwennen van uw voeten helpt een pedicure u bij het voorkomen of verhelpen van verschillende voetklachten. Lukt het u niet om zelf naar een praktijk te gaan? Geen probleem, de pedicure komt gewoon bij u thuis.

Pedicure aanvragen

Pedicure aan huis

Uw voeten brengen u overal naar toe. Maar wat als u last heeft van pijnlijke vermoeide voeten, eeltvorming of likdoorns? Dan wordt het bewegen er niet makkelijker op. Carinova Thuizz maakt de Pedicure aan huis mogelijk. Een voetbehandeling bij u thuis, wanneer het u uitkomt. 

Heeft u een aandoening of ziekte zoals diabetes, reuma, spasticiteit of kanker? Dan zijn er pedicures met een medische aantekening. Zij zijn opgeleid om zogenaamde 'risicovoeten' te behandelen. 

Waar vindt u deze dienst

De pedicure kan u thuis bezoeken in de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de Pedicure aan huis. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Pedicure aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier.

U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

10% korting op het basistarief van de eerste behandeling

Professionele dienstverleners

Geen voorrijkosten

Een behandeling in uw eigen omgeving*

*Let op: helaas zitten in een aantal gemeenten de pedicures tijdelijk vol.

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.