Verzekeren met korting

Carinova Thuizz en Univé slaan de handen ineen. Als lid van Carinova ontvangt u een mooie korting op uw verzekeringen voor o.a. wonen, reizen, rechtsbijstand en de auto.

Maar dat is nog niet alles, samen met Univé maakt Carinova mogelijk dat ook leden die het wat minder hebben, profiteren. Dankzij u!

Informatie aanvragen

Solidariteit met alle leden van Carinova Thuizz

Carinova en Univé geloven in de kracht van samenwerking. Als lid van Carinova krijgt u 5% collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen. Denk aan wonen, reizen, aansprakelijkheid en uw auto. Maar dat is niet alles! Univé heeft daarnaast een unieke spaarpot opgezet voor leden van Carinova Thuizz.

Waarom deze spaarpot?
Als u een nieuwe verzekering afsluit via Carinova, hoeft Univé hier geen reclamekosten voor te maken. Daarom draagt Univé als vervanging gemiddeld 30 euro per verzekering bij aan de spaarpot voor Carinova Thuizz. Dat is de kracht van samen.

Carinova Thuizz beheert deze spaarpot en zet daarmee acties op voor al haar leden, ook voor hen die af en toe wel wat extra's kunnen gebruiken. Dit doen we uit solidariteit. Denk bijvoorbeeld aan onze ledendag, waar iedereen gratis entree heeft, of een leuk uitje waar leden met een klein inkomen gratis aan deelnemen. Samen maken we het mogelijk. 

Hoe werkt het?
Dat is eenvoudig. Bijdragen aan de spaarpot voor Carinova Thuizz is heel gemakkelijk. Dit doet u door een nieuwe verzekering af te sluiten via deze link. Afgesloten? Dan stopt Univé een bedrag in de spaarpot van Carinova Thuizz. Gemiddeld draagt Univé zo maar liefst 30 euro per verzekering bij aan de spaarpot. U spaart dus niet alleen voor uzelf, maar ook voor alle andere leden van Carinova Thuizz.

Let op: een bijdrage aan de spaarpot wordt enkel geregistreerd door uw verzekering af te sluiten via deze link

Waar vindt u deze dienst

Verzekeren met korting is mogelijk voor alle leden wonend in Nederland.

De bijdrage voor de spaarpot besteden wij aan initiatieven in de Carinova gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Wilt u profiteren van korting op verzekeringen? Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan als lid via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

5% korting op diverse verzekeringen

U helpt andere leden met de solidariteitspot van Carinova Thuizz

Korting voor alle leden, ook indien u geen zorgverzekering bij Univé heeft

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.