Hulpmiddelen

Zo lang mogelijk thuis wonen is het fijnste. Maar door een chronische ziekte of ouder worden kan het zijn dat u soms wat hulp kunt gebruiken. De zorg- en welzijnshulpmiddelen van Medipoint maken het leven wat makkelijker. Van douchekruk, tot een toiletverhoger, rolstoel of hoog-laag bed. Er is veel mogelijk.

Hulpmiddelen aanvragen Hulpmiddelen aanvragen

Medipoint

Heeft u door bijvoorbeeld een operatie, chronische ziekte een hulpmiddel nodig? Bij de uitleenpunten en Thuiszorgwinkels van Medipoint kunt u terecht voor diverse hulpmiddelen die passen bij uw situatie. Denk hierbij aan hulpmiddelen als een toiletverhoger, douchekruk, rolstoel of hoog-laag-bed. U kunt hulpmiddelen voor tijdelijk of langdurig gebruik lenen, huren of kopen. Op de website van Medipoint vindt u de dichtstbijzijnde winkel of uitleenpunt bij u in de buurt.

Korting voor leden

Bent u lid van Carinova Thuizz? Dan is de uitleen van eenvoudige loophulpmiddelen zoals krukken, rollators of een looprek gratis. Ook ontvangt u 10% korting op het volledige assortiment van Medipoint. En 5% korting bij Zorgpunt Hardenberg. Bekijk hier meer informatie.

In heldere stappen zorg regelen

1

Hulpmiddelen via Medipoint

Bekijk de mogelijkheden op de website van Medipoint. Wilt u vrijblijvend advies of heeft u een vraag over een product? De klantenservice van Medipoint staat voor u klaar via 088 - 10 20 100.

Medipoint
2

Lid van Carinova Thuizz

Lid van Carinova Thuizz? Dan ontvangt u extra voordelen bij het lenen, huren en aankopen van hulpmiddelen. Nog geen lid? Word nu lid!

Lid worden van Carinova Thuizz
3

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.