Uit & Thuizz-dag

Carinova Thuizz organiseert elk jaar een gezellige dag vol leuke activiteiten voor haar leden. Er zijn interessante lezingen, een infomarkt van onze dienstverleners, workshops, live-muziek, de mogelijkheid om op de foto gezet te worden door een échte fotograaf en natuurlijk kan onze bingo met vele prijzen niet ontbreken.

Geef u nu op!

Dalfsen - 26 januari 2023

Programma

Dit jaar strijken we neer in het prachtige Dalfsen! Midden in het groen bent u welkom bij onze gastvrije partner Optisport Health Club en Zwembad.

De dag bestaat uit leuke workshops en activiteiten, een infomarkt, livemuziek, een fotograaf, lekker eten en diverse informatieve lezingen. Het definitieve programma vindt u later in 2022 op deze pagina. Dan leest u onder andere aan welke workshops en lezingen u deel kunt nemen en op welke tijd bijvoorbeeld de bingo plaatsvindt.

Wij beloven dat het een mooie dag wordt om gezellig met elkaar in contact te komen. Een dag waarop helemaal niks moet en alles mag!

Niet-leden zijn ook welkom als introducee. Geef u dus gauw op voor dit gezellige dagje uit. Alleen of samen met uw partner, familielid, vrienden of buren. Wij hopen u graag te zien in het begin van het nieuwe jaar.

Eten en drinken

Carinova Thuizz regelt dat de koffie en thee voor u klaar staat. Ook hebben wij lekkere belegde broodjes! Onze maaltijdleveranciers zullen u deze dag een aantal heerlijke recepten voorschotelen. Dit blijft nog even een verassing.

Wilt u liever iets anders eten of drinken? Vergeet dan uw portemonnee niet. De kantine van Optisport staat tot onze beschikking, hier kunt u zelf een bestelling doen.

Paragraaf afbeelding

Locatie en vervoer

Met de auto of fiets

De dag vindt plaats bij Optisport in Dalfsen, aan de Haersolteweg 21. Hier is voldoende parkeerplek voor uw auto. Komt u uit Dalfsen? Ook voor fietsen is genoeg ruimte om deze veilig weg te zetten.

Pendelbus

Kunt u niet zelf naar onze Uit & Thuizz-dag komen? Geen probleem. Maak gebruik van de pendelbus van onze partner TCR tours. Deze zal eenmaal heen, en eenmaal terug rijden. Opstapplaatsen zijn in Deventer, Raalte, Heino, Hardenberg en Ommen

De opstaptijden worden later in 2022 bekend gemaakt op deze webpagina. Wij hebben goed geluisterd naar uw feedback van voorgaande jaren. Daarom hebben wij de tijd dat u aanwezig bent op het evenement uitgebreid. Wij rekenen op aankomst in Dalfsen rond 17:00 uur en vertrek rond 20:00 uur. 

Paragraaf afbeelding

Aan- en afmelden

Aanmelden

In verband met het succes van voorgaande jaren houden wij een maximaal aantal bezoekers aan. Meld u dus nu alvast aan en wees verzekerd van uw plek. Vol is namelijk echt vol. Aanmelden (ook voor de bus) kan tot donderdag 12 januari. 

Na deze datum gaan wij aan de slag met de laatste voorbereidingen. Natuurlijk weten wij dan al wel of er nog plek over is. Is er nog ruimte? Dan bent u uiteraard ook zonder aanmelding welkom! 

Afmelden

Kunt u toch niet naar de Uit & Thuizz-dag komen? Wilt u uw afmelding dan telefonisch (0900 8662) of digitaal aan ons doorgeven? Stuur hiervoor een email naar thuizz@carinova.nl onder vermelding van 'afmelding Uit & Thuizz-dag' Bedankt voor het doorgeven! Met uw hulp kunnen we plek vrijhouden voor andere gasten.

Waar vindt u deze activiteit

De Uit & Thuizzdag 2023 vindt plaats bij Optisport Health Club & Zwembad in Dalfsen
Waar vindt u deze activiteit

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

Aanmelden

26
jan
DALFSEN
16:00 tot 20:00
Aanmelden
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.