Uit & Thuizz-dag

Carinova Thuizz organiseert elk jaar een gezellige dag vol leuke activiteiten voor haar leden. Er zijn interessante lezingen, een infomarkt van onze dienstverleners, workshops, live-muziek, de mogelijkheid om op de foto gezet te worden door een échte fotograaf en natuurlijk kan onze bingo met vele prijzen niet ontbreken.

Direct opgeven

Deventer - 16 mei 2024

Programma

Na succesvolle edities in Ommen, Raalte, Hardenberg en Dalfsen strijken we dit jaar neer in de gemeente Deventer!

De dag bestaat uit leuke workshops en activiteiten, een infomarkt, livemuziek, een fotograaf, lekker eten en diverse informatieve lezingen. Het definitieve programma vindt u later in het voorjaar op deze pagina. Dan leest u onder andere aan welke workshops en lezingen u deel kunt nemen en op welke tijd bijvoorbeeld de bingo plaatsvindt.

Wij beloven dat het een mooie dag wordt om gezellig met elkaar in contact te komen. Een dag waarop helemaal niks moet en alles mag!

Niet-leden zijn ook welkom als introducee. Geef u dus gauw op voor dit gezellige dagje uit. Alleen of samen met uw partner, familielid, vrienden of buren. Wij hopen u graag te zien op 16 mei!

Eten en drinken

Carinova Thuizz regelt dat de koffie en thee voor u klaar staat. Ook hebben wij lekkere belegde broodjes! Onze maaltijdleveranciers zullen u deze dag een aantal heerlijke recepten voorschotelen. Dit blijft nog even een verassing.

Wilt u liever iets anders eten of drinken? Vergeet dan uw portemonnee niet. U kunt zelf een bestelling doen.

Locatie en vervoer

Met de auto of fiets

Er is voldoende parkeerplek voor uw auto. Komt u uit Deventer? Ook voor fietsen is genoeg ruimte om deze veilig weg te zetten.

Pendelbus = vol

Wegens het grote aantal aanmeldingen zitten de bussen helaas vol (dd 29 april). Wilt u toch graag met de pendelbus mee, dan komt u op onze wachtlijst terecht. Komt er een plekje vrij dan krijgt u vanzelf bericht van ons! Geen bericht gehad? Kom dan met eigen vervoer.

Paragraaf afbeelding

Aan- en afmelden

Aanmelden

Wij hebben de afgelopen periode al meer dan 400 aanmeldingen ontvangen! Erg leuk dat de dag zo enthousiast wordt ontvangen. De bussen zitten inmiddels vol.

Wilt u ook graag bij deze gezellige dag aanwezig zijn? Dat kan nog steeds, alleen dan met eigen vervoer. Belangrijk om u wel aan te melden, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal goodiebags en eten/drinken.

Afmelden

Kunt u toch niet naar de Uit & Thuizz-dag komen? Wilt u uw afmelding dan telefonisch (0900 8662) of digitaal aan ons doorgeven? Stuur hiervoor een email naar thuizz@carinova.nl onder vermelding van 'afmelding Uit & Thuizz-dag' Bedankt voor het doorgeven! Met uw hulp kunnen we plek vrijhouden voor andere gasten.

Waar vindt u deze activiteit

De Uit & Thuizzdag 2024 vindt plaats bij Carinova op de locatie: het Sint Jozef in de gemeente Deventer
Waar vindt u deze activiteit

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.