Uit & Thuizz-dag

Carinova Thuizz organiseert elk jaar een gezellige dag vol leuke activiteiten voor haar leden. Er zijn interessante lezingen, een infomarkt van onze dienstverleners, workshops, live-muziek, de mogelijkheid om op de foto gezet te worden door een échte fotograaf en natuurlijk kan onze bingo met vele prijzen niet ontbreken.

Direct opgeven

Deventer - 16 mei 2024

Programma

Na succesvolle edities in Ommen, Raalte, Hardenberg en Dalfsen strijken we dit jaar neer in de gemeente Deventer!

De dag bestaat uit leuke workshops en activiteiten, een infomarkt, livemuziek, een fotograaf, lekker eten en diverse informatieve lezingen. Het definitieve programma vindt u later in het voorjaar op deze pagina. Dan leest u onder andere aan welke workshops en lezingen u deel kunt nemen en op welke tijd bijvoorbeeld de bingo plaatsvindt.

Wij beloven dat het een mooie dag wordt om gezellig met elkaar in contact te komen. Een dag waarop helemaal niks moet en alles mag!

Niet-leden zijn ook welkom als introducee. Geef u dus gauw op voor dit gezellige dagje uit. Alleen of samen met uw partner, familielid, vrienden of buren. Wij hopen u graag te zien op 16 mei!

Eten en drinken

Carinova Thuizz regelt dat de koffie en thee voor u klaar staat. Ook hebben wij lekkere belegde broodjes! Onze maaltijdleveranciers zullen u deze dag een aantal heerlijke recepten voorschotelen. Dit blijft nog even een verassing.

Wilt u liever iets anders eten of drinken? Vergeet dan uw portemonnee niet. U kunt zelf een bestelling doen.

Locatie en vervoer

Met de auto of fiets

Er is voldoende parkeerplek voor uw auto. Komt u uit Deventer? Ook voor fietsen is genoeg ruimte om deze veilig weg te zetten.

Pendelbus

Kunt u niet zelf naar onze Uit & Thuizz-dag komen? Geen probleem. Maak gebruik van de pendelbus van onze partner TCR tours. Deze zal eenmaal heen, en eenmaal terug rijden. Opstapplaatsen worden later bekend gemaakt.

Paragraaf afbeelding

Aan- en afmelden

Aanmelden

In verband met het succes van voorgaande jaren houden wij een maximaal aantal bezoekers aan. Meld u dus nu alvast aan en wees verzekerd van uw plek. Vol is namelijk echt vol. Aanmelden (ook voor de bus) kan nu alvast door op de knop "Voorinschrijven" te klikken.

De komende periode gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. Natuurlijk weten wij in mei of er nog plek over is. Is er nog ruimte? Dan bent u uiteraard ook zonder aanmelding welkom! 

Afmelden

Kunt u toch niet naar de Uit & Thuizz-dag komen? Wilt u uw afmelding dan telefonisch (0900 8662) of digitaal aan ons doorgeven? Stuur hiervoor een email naar thuizz@carinova.nl onder vermelding van 'afmelding Uit & Thuizz-dag' Bedankt voor het doorgeven! Met uw hulp kunnen we plek vrijhouden voor andere gasten.

Waar vindt u deze activiteit

De Uit & Thuizzdag 2024 vindt plaats bij Carinova op de locatie: het Sint Jozef in de gemeente Deventer
Waar vindt u deze activiteit

Aanmelden

16
mei
DEVENTER
16:00 tot 20:00
Aanmelden

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.