Zwem u fit

Carinova Thuizz biedt u een ‘spetterende’ activiteit aan in Zwembad De Slag in Hardenberg. 

De instructeurs hebben voor de abonnees van Carinova Thuizz een gevarieerd programma op gesteld. Hierdoor is geen week hetzelfde. In het water voelt u zich veel lichter wat maakt dat u zich makkelijker kunt bewegen. Blessures komen in het water niet voor! De instructeur past de oefeningen aan op de individuele deelnemer. Bewegen in water met een temperatuur van 32º graden is een weldaad voor uw lichaam.

Voor alle leeftijden
‘Zwem u fit’ kan een aanvulling zijn op andere vormen van therapie en is voor alle leeftijdscategorieën geschikt. Ook voor niet zwemmers: de maximale diepte is 110 cm. Wilt u dus op een prettige en ontspannen manier uw lichamelijke conditie op peil houden? Dan is ‘Zwem u fit’ echt iets voor u!

Tarief en tijd
Als abonnee van Carinova Thuizz kunt u drie lessen gratis proberen. Daarna betaalt u het reguliere tarief of kiest u voor een 10-badenkaart met een extra gratis les.
U kunt deelnemen aan 'Zwem u fit' op de dinsdag of donderdag van 13.00 uur tot 13.45 uur.  Na afloop van elke les staat er een gratis kopje koffie voor u klaar.
Bel voor meer informatie met De Slag tel. (0523) 28 94 65.

Wij zien u graag in Zwembad De Slag!

  Zwembad de Marsch