Welzijnsbellen

Maakt u graag een praatje of bent u op zoek naar een luisterend oor? Soms is het moeilijk dit uit te spreken in uw omgeving - immers uw familie is ook druk en uw buren wilt u daar misschien niet altijd mee belasten. Geen zorgen, u bent zeker niet de enige!

Wij begrijpen dit en zitten daarom voor u klaar. Welzijnsbellen is speciaal ontwikkeld voor u!

Wanneer u het fijn vindt om gezellig te kletsen, uw verhaal kwijt te kunnen en iemand te hebben die wekelijks (of maandelijks - wat u wilt) de tijd voor u neemt.

Wilt u beeldbellen of telefoneert u liever?

We hebben twee opties:

Beeldbellen
De Thuizz tablet van Carinova maakt een gesprek net iets persoonlijker. U spreekt via een video-verbinding met Greet, Jolanda, Jeanette of Mariet. Kopje koffie erbij en het is net alsof wij naast u in de huiskamer zitten.

Telefoon
Bent u niet zo digitaal, maar heeft u toch behoefte aan een praatje? Bel dan eens met Greet, zij staat ook telefonisch ter beschikking voor u. Vul hieronder uw telefoonnummer (en naam) in, wij bellen u dan terug. U hoeft geen Thuizz lid te zijn voor het eerste gesprek. Als u vaker met ons wilt bellen, kunt u daarna lid worden van Carinova Thuizz (€ 21,95/jaar). Geen zorgen, dit wordt in het gesprek ook allemaal met u doorgesproken. 

Bel mij terug

Vul de onderstaande velden in, en wij bellen u terug. Voor het eerste gesprek hoeft nog geen lid te zijn van Carinova Thuizz, iedereen kan zich aanmelden.

* Verplicht veld

LET OP!

- Indien u géén lid bent van Carinova Thuizz, kunt u helaas geen gebruik maken van deze dienstverlening. U kunt ook direct lid worden voor slechts €21,95 per jaar!