Kapper

Lukt het u niet meer om naar de kapper toe te gaan? Of vindt u het vervelend om bij de kapsalon te wachten? De kappers aangesloten bij Carinova Thuizz komen graag thuis bij u langs. Ze zorgen voor een verzorgd kapsel zonder dat u de deur uit hoeft. U maakt eenvoudig een afspraak voor een moment waarop het u uitkomt. Wel zo makkelijk.

Kapper aanvragen

Kapper aan huis bij Carinova

Gaat het niet meer zo makkelijk om zelf naar de kapsalon te komen? Dan is de Kapper aan huis geknipt voor u. De kappers die aangesloten zijn bij Carinova Thuizz komen gewoon bij u thuis. En als lid van Carinova krijgt u, naast veel andere voordelen, ook:

  • 10% korting op het basistarief
  • Een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Gediplomeerde kappers met veel ervaring

Waar vindt u deze dienst

De kapper komt bij u thuis in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de kapper. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Kapper aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de kapper. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

 

Voordelen voor leden

10% korting op het basistarief

Een afspraak wanneer het u uitkomt

Gediplomeerde kappers met veel ervaring

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.