Pedicure

Goede voetverzorging is belangrijk. Naast het verwennen van uw voeten helpt een pedicure u bij het voorkomen of verhelpen van verschillende voetklachten. Lukt het u niet om zelf naar een praktijk te gaan? Geen probleem, de pedicure komt gewoon bij u thuis.

Pedicure aanvragen

Pedicure aan huis

Uw voeten brengen u overal naar toe. Maar wat als u last heeft van pijnlijke vermoeide voeten, eeltvorming of likdoorns? Dan wordt het bewegen er niet makkelijker op. Carinova Thuizz maakt de Pedicure aan huis mogelijk. Een voetbehandeling bij u thuis, wanneer het u uitkomt. 

Heeft u een aandoening of ziekte zoals diabetes, reuma, spasticiteit of kanker? Dan zijn er pedicures met een medische aantekening. Zij zijn opgeleid om zogenaamde 'risicovoeten' te behandelen. 

Waar vindt u deze dienst

De pedicure komt bij u thuis in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de pedicure. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Pedicure aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Geen voorrijkosten

Professionele pedicures geregistreerd in vakregister

Een behandeling in uw eigen omgeving*

*Let op: helaas zitten in een aantal gemeenten de pedicures tijdelijk vol.

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.