Tuinman aan huis

Geniet u in de zomer ook zo van uw tuin, maar heeft u moeite om het onderhoud zelf te verzorgen? Via Carinova Thuizz kunt u de tuinman aan huis inhuren. De tuinman helpt u met het onderhouden, maaien, schoffelen, spitten en het snoeien van uw tuin. Als het zonnetje dan doorbreekt is het extra genieten. ook voor het onderhouden van de graven en voor het verpotten van planten op uw balkon kan de tuinman komen.

De tuinmannen
Carinova Thuizz werkt samen met drie tuinmannen. Dit zijn Jurrie Baas voor de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Zwolle en de plaats Heino. Teun de Jong verzorgt de tuinen in de gemeenten Deventer, Raalte en de plaats Wijhe. Jeroen van Schoonhoven tuiniert in de plaatsen Olst en Holten en in de gemeenten Deventer, Epe en Heerde.

Carinova Thuizz
Als abonnee van Carinova Thuizz betaalt u voor de eerste 16 uur € 29,00 per uur  (excl. btw) voor arbeidskosten. Daarna betaalt u het gebruikelijke uurtarief van de tuinman. Afvoer van groenafval en brandstof voor gemotoriseerd gereedschap zijn niet bij de prijs inbegrepen. Bel voor meer informatie of aanmelding met Carinova: 0900 86 62.

V.l.n.r.: Jurrie Baas, Jeroen van Schoonhoven en Teun de Jong