Audicien aan huis

Merkt u dat uw gehoor minder goed wordt? De tv moet harder, u verstaat mensen soms niet... Dat is heel gewoon. Gehoorverlies komt bij bijna iedereen voor op een gegeven moment. Carinova maakt samen met Beter Horen een beter gehoor mogelijk. Met een gratis hoortest en advies van de audicien. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.

Audicien aanvragen Audicien aanvragen

Audicien aan huis

Kunt u niet zelf naar de Beter Horenwinkel komen? Dan is er de service Audicien aan huis van Carinova Thuizz en Beter Horen. De audicien komt thuis bij u langs, test uw gehoor en geeft persoonlijk advies. Heeft u een hoortoestel nodig? Met een hoortoestel op maat maken we goed horen weer mogelijk.

 

 

Waar vindt u deze dienst

Audicien aan huis is mogelijk in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Nog geen lid van Carinova?

De Audicien aan huis is gratis voor leden van Carinova Thuizz. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Audicien aan huis aanvragen’. Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de audicien.

Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor € 21,95 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Gratis persoonlijk adviesgesprek bij u thuis

Gratis hoortoestelcontrole

Gratis hoortest

10% korting op batterijen en accessoires voor uw hoortoestel*

*Kortingen gelden op de eigen bijdragen en zijn niet geldig in combinatie met andere acties

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.