Kerstmarkt Münster

Gaat u deze winter gezellig mee met Carinova Thuizz? Wij organiseren een gezellig uitje naar de kerstmarkt in Münster. Extra voordelig voor leden van Carinova, maar uiteraard kunnen ook niet-leden mee als introducee. Heerlijk er op uit in een bus vol gezelligheid.

Direct opgeven

Gezelligheid op de kerstmarkt

Heerlijk struinen op een kerstmarkt. De activiteit voor échte kerstliefhebbers. En waar kan dat nou beter dan in Münster, Duitsland? Een stad die in december volledig in het teken staat van kerst. Boordevol mooie kraampjes, prachtige verlichting en heerlijke lekkernijen. 

Op donderdag 14 december 2023 regelt Carinova Thuizz vervoer en de bestemming. U hoeft alleen uw goede humeur (en uw portemonnee & identiteitskaart) mee te nemen.

Geen kerstliefhebber, maar wel in voor een leuk uitje? Wij beloven dat het een mooie dag wordt om gezellig met elkaar in contact te komen. Een dag die u ter plekke helemaal naar eigen zin kan invullen.

Niet-leden zijn ook welkom als introducee. Geef u dus gauw op voor dit gezellige dagje uit. Alleen of samen met uw partner, familielid, vrienden of buren. Wij hopen u graag te zien om samen de start van de feestdagen in te luiden!

Programma en extra informatie

Hoe ziet de dag eruit?

Omdat de inschrijvingen al snel vol stroomden hebben wij een tweede bus ingezet. Dit kan betekenen dat uw vertrektijd is gewijzigd. Hieronder ziet u het nieuwe reisschema.

Nieuwe vertrektijden:

BUS 1
09.05 uur Touringcar staat voor in Dalfsen

09.20 uur Vertrek vanaf Station in Dalfsen
09.40 uur Vertrek vanaf Markt in Ommen
10.00 uur Vertrek vanaf Station in Hardenberg
11.30 uur Verwachte aankomst in Münster

18.00 uur Vertrek vanuit Münster

19.30 uur Verwachte terugkomst in Hardenberg
20.00 uur Verwachte terugkomst in Ommen
20.30 uur Verwachte terugkomst in Dalfsen

BUS 2
09.15 uur Touringcar staat voor in Raalte

09.30 uur Vertrek vanaf TCR Groep in Raalte
10.00 uur Vertrek vanaf, De Scheg in Deventer
11.30 uur Verwachte aankomst in Münster

18.00 uur Vertrek vanuit Münster

19.30 uur Verwachte terugkomst in Deventer
20.00 uur Verwachte terugkomst in Raalte

Rond 12.00 uur is de verwachte aankomst op de Kerstmarkt in Münster. U kunt hier zelf uw tijd vrij besteden. Omdat we in Duitsland zijn is het belangrijk dat u uw identiteitsbewijs niet vergeet mee te nemen (dit mag ook een rijbewijs zijn). Om 17.45 uur verzamelen we op de afgesproken plaats, waarop we om 18.00 uur weer vertrekken richting Nederland.

* In de oude planning gingen we uit van één bus. Wegens de vele aanmeldingen hebben we een extra bus kunnen boeken, hierdoor is de planning veranderd.

Eten en drinken

Carinova Thuizz regelt een kopje koffie en thee bij aanvang. Met natuurlijk iets lekkers erbij. In Münster is er géén programma. U loopt zelf rond en kunt ter plekke wat eten en drinken. Vergeet dus niet uw portemonnee mee te nemen! 

Wat kost deze leuke dag?

Leden van Carinova Thuizz betalen slechts: €32,50
Niet-leden kunnen mee als introducee voor: €37,50

Paragraaf afbeelding

Waar vindt u deze activiteit

Opstapplaatsen zijn in: Dalfsen, Deventer, Hardenberg en Raalte
Waar vindt u deze activiteit

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.