Hulpmiddelen

De uitleen van verpleegartikelen en –hulpmiddelen verloopt via Medipoint.

Hulpmiddelen lenen of huren
U kunt bij de Thuiszorgwinkel terecht voor de uitleen van diverse hulpmiddelen. Hierbij moet u denken aan een rolstoel, toiletverhoger, douchekruk of hoog/laagbed. Naast de uitleen, verhuuurt en verkoopt Medipoint diverse hulpmiddelen en verpleegartikelen.

Ook voor een loophulpmiddel kunt u bij Medipoint terecht. U kunt een paar krukken of een rollator huren of kopen in de Thuiszorgwinkel bij u in de buurt of via de website van Medipoint.

Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten
Medipoint heeft Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten door heel Nederland waar u een hulpmiddel voor tijdelijk gebruik kunt lenen, huren of kopen. Ook via de website van de Medipoint Thuiszorgwinkel kunt u een hulpmiddel lenen, huren of kopen.

Carinova Thuizz ledenservice
Bent u lid van Carinova Thuizz? Dan is het lenen van eenvoudige loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator gratis. Ook ontvangt u 10% korting op het volledige assortiment van Medipoint. En 5% korting bij Zorgpunt Hardenberg. Voor het lidmaatschap betaalt u een vast bedrag per huishouden, per jaar. Meer weten over onze ledenvereniging?

Contact
U kunt telefonisch contact opnemen met de Medipoint klantenservice op 088 – 10 20 100 (gratis).

U zoekt een hulpmiddelencentrum bij u in de buurt?