Fietscursus

Bent u iets onzeker op de fiets, heeft u een nieuwe e-bike of wilt u gewoon een opfriscursus? Dan is de fietscursus van Carinova Thuizz echt iets voor u. Met onder andere theorieles, het controleren van uw fiets en een heus parcours met obstakels.

Aanmelden

Eerste editie fietscursus

Het voorjaar is een mooie tijd om de geweldige fietsroutes te ontdekken welke ons land te bieden heeft.  Bent u wat onzeker op de fiets? Staat hij al een tijdje in de schuur?  Of  heeft u net een nieuwe fiets die u nog niet helemaal onder de knie heeft? In al deze gevallen is de fietscursus van Carinova Thuizz er voor u!

In mei 2024 organiseert Carinova Thuizz haar eerste fietscursus. 

U bent welkom op uw eigen fiets (zowel normale fietsen als e-bikes). Tijdens de cursus krijgt u bovendien een gezellige lunch én wordt uw fiets gecheckt door een specialist. 

Het voorlopige programma

Het programma zal er als volgt uit zien.

11.00-11.15 koffie en thee
11.15-12.00 verkeersregels doornemen
12.00-13.00 fietsgymnastiek en fietsen controleren
13.00-14.00 lunch
14.00-15.00 fiets parcours

Het is de eerste editie van deze fietscursus. Vandaar dat wij extra lage prijzen* hanteren!
Ledenprijs: €5,-
Niet-ledenprijs:  €15,-

*Wij horen na afloop graag hoe u het heeft ervaren en hoe wij een volgende cursus nóg beter kunnen maken. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Waar vindt u deze activiteit

Deze fietscursus wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Bij succes gaan wij uitbreiden in de regio. De eerste editie vindt plaats in: Deventer
Waar vindt u deze activiteit

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.