Fietscursus

Bent u iets onzeker op de fiets, heeft u een nieuwe e-bike of wilt u gewoon een opfriscursus? Dan is de fietscursus van Carinova Thuizz echt iets voor u. Met onder andere theorieles, het controleren van uw fiets en een heus parcours met obstakels.

Fietscursus aanvragen

Eerste editie fietscursus

Nu de zonnige maanden er aan komen, wordt het  weer tijd om mooie fietsroutes te ontdekken welke ons land te bieden heeft.  Bent u wat onzeker op de fiets? Staat hij al een tijdje in de schuur?  Of  heeft u net een nieuwe fiets die u nog niet helemaal onder de knie heeft? In al deze gevallen is de fietscursus van Carinova Thuizz er voor u!

U bent welkom op uw eigen fiets (zowel normale fietsen als e-bikes). Bovendien zit er een gezellige lunch bij - aangeboden door onze partner apetito - én wordt uw fiets gecheckt door een specialist. 

Het programma op 1 juni

Het programma zal er als volgt uit zien.

10.00-11.00 verkeersregels doornemen
11.00-11.15 koffie en thee
11.15-12.15 fietsgymnastiek en fietsen controleren
12.15-13.00 lunch aangeboden door apetito
13.00-14.00 fiets parcours
14.00-14.15 koffie en thee
14.15-15.15 stukje fietsen

Het is de eerste editie van deze fietscursus. Vandaar dat wij extra lage prijzen* hanteren!
Ledenprijs: €5,-
Niet-ledenprijs:  €15,-

*Wij horen na afloop graag hoe u het heeft ervaren en hoe wij een volgende cursus nóg beter kunnen maken. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Waar vindt u deze activiteit

Deze fietscursus wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Bij succes gaan wij uitbreiden in de regio. De eerste editie vindt plaats in: Deventer
Waar vindt u deze activiteit

Aanmelden

01
jan
DEVENTER
10:00 tot 15:30
Aanmelden

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.