Puzzelen

Even heerlijk ontspannen met een kopje koffie en een puzzeltje. Wie houdt er niet van? Puzzelen is een leuk tijdverdrijf en bovendien houdt het de hersenen gezond.

Carinova Thuizz en PuzzelBrein hebben daarom de handen inéén geslagen en komen met een uniek aanbod voor u.

Puzzelboeken aanvragen

Hersengym en ontspanning

Puzzelen is niet alleen een leuke hobby ter ontspanning, het is ook nog eens ontzettend goede hersengym. Zo blijft u ook mentaal fit en vitaal.

PuzzelBrein is een puzzelblad met ruim 36 puzzels zoals Kruiswoordpuzzels, Sudoku’s, Woordzoekers, Cryptogrammen etc. En bij elke puzzel is een prijs te winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim €20.000,-!

Leden van Carinova Thuizz krijgen twee gratis puzzelbladen.

Waar vindt u deze dienst

De puzzelactie is aanvraagbaar voor alle leden wonend in Nederland.

Op zoek naar meer informatie? Bij Carinova Thuizz hebben wij de meeste kennis over mogelijkheden binnen de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Wilt u twee gratis puzzelboeken ontvangen? Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan als lid via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

2 gratis puzzelboeken t.w.v. €27,50

Gratis verzending

Meedingen naar de prijzenpot van €20.000,-

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.