Wonen zonder zorgen

Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in acht woonzorglocaties. Dit zijn Park Braband (Schalkhaar), De Diessenplas (Holten), Huize Salland (Colmschate), Sparrenheuvel (Diepenveen), Het Averbergen (Olst) en St. Willibrord (Boskamp). De twee verpleeghuizen zijn De Hartkamp (Raalte) en St. Jozef (Deventer). Verpleeghuiszorg gericht op langduring verblijf kan worden ingevuld met kleinschalig wonen

Karakteristiek voor onze voorzieningen is het kleinschalige en het eigen karakter. Carinova Woonzorg biedt u een prettige woonsituatie. Carinova Woonzorg verleent zorg en behandeling voornamelijk aan ouderen. Uw wensen en behoeftes zijn uitgangspunt voor de zorg en diensten die wij bieden. Onze medewerkers en vrijwilligers maken zich hier elke dag weer sterk voor.

Klantervaring
Carinova stimuleert cliënten en hun familie tot het kenbaar maken van hun ervaringen voor zowel thuiszorg als woonzorg. De resultaten voor Carinova Woonzorg over scoren een gemiddelde waardering van 7,9 (stand per 19 januari 2018, op basis van 740 reacties). Uit deze Zorgkaart Nederland gegevens  Carinova Woonzorg blijkt tevens dat 94% van de bewoners Carinova Woonzorg aanbeveelt bij familie en vrienden.

 

Wonen zonder zorgen