Warme maaltijden

Hiervoor werkt Carinova Thuizz samen met Gotink Catering uit Deventer en Van Smaak uit Zwolle. Met deze samenwerking kunt u rekenen op een dagelijkse gezonde warme maaltijd. U krijgt de dagverse warme maaltijden persoonlijk thuisbezorgd. 

Door een slim bedacht proces en goede verpakking wordt de maaltijd warm bij u thuis bezorgd. Met name handig als u niet meer dagelijks wilt of kunt koken. Daarnaast is het ook fijn dat de maaltijden persoonlijk door vaak dezelfde bezorger geleverd worden. Indien gewenst serveren zij het uit bij u op tafel. 

“Naast goed eten, zit juist in die persoonlijke aandacht onze kracht. We rijden met vaste chauffeurs vaste routes en worden daarmee een vertrouwd gezicht bij mensen thuis”. Het dagelijkse en persoonlijke contact is voor Carinova een belangrijke overweging om Gotink en Van Smaak toe te voegen aan het dienstenpakket. 

Gezonde maaltijden
De maaltijden bevatten standaard weinig zout, maar eveneens is er de optie voor zoutloze maaltijden. Met andere dieetvoorschriften kunnen zij ook rekening houden.

Welke levancier zit bij mij in de buurt?

Regio Deventer, Raalte (bekijk details)
Gotink Catering
(0570)  626606
info@gotink.nl
www.gotink.nl
Korting: 5% per maaltijd bij afname van 5 maaltijden per week

Regio Zwolle
Van Smaak 
(088) 511 5400
info@vansmaak.nl
www.vansmaak.nl

Korting: €0,30 per maaltijd

Regio Hardenberg & Overige regio's
Helaas hebben wij nog geen samenwerkingspartners gevonden in de overige regio's. Wel voeren wij gesprekken om ook de levering van warme maaltijden in Hardenberg mogelijk te maken.

Carinova Thuizz

Als lid van Carinova Thuizz kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting op de warme maaltijden, bij een afname van minimaal 5 maaltijden per week (Gotink). Carinova Thuizz kan u helpen met veel praktische zaken zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Wij hebben ruim 28.000 tevreden abonnees. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Klantenservice Carinova tel. 0900 8662.

Behalve warme maaltijden bieden wij ook vriesverse en koelverse maaltijden aan.