Personenalarmering

Vaste aansluiting personenalarmering

Met personenalarmering kunt u in noodgevallennverbinding maken met de zorgcentrale. Nadat u op de noodknop drukt komt er een spreekverbinding tot stand. De zorgcentrale maakt verbinding met uw eigen contactpersoon: familie, buren of een mantelzorger.

 • Informeer altijd eerst bij uw zorgverzekeraar welke zorgcentrale voor u vergoed wordt.
 • Verzekerd bij Univé of Salland Zorgverzekeringen? Kies dan voor alarmcentrale ZCN (Zorgcentrale Noord). Thuizz Leden ontvangen bij ZCN €1,50 korting/maand + €20,- installatiekorting.
  Aanvragen? Dit kan via een online-formulier. Heeft u hulp nodig bij het invullen? Bel dan 088 9800 949.
  ZCN aanvragen
 • Verzekerd bij Zilveren Kruis? Kies dan voor alarmcentrale Eurocross.
  Met Eurocross hebben wij geen kortingsregeling.
  Aanvragen? Dat kan het onderstaande digitale aanmeldformulier. Heeft u hulp nodig met uw aanvraag? Bel dan 071 364 17 07
  Eurocross aanvragen (voorwaarden)

 • Ergens anders verzekerd? Kies dan voor ZCN. Controleer dit altijd wel eerst bij uw zorgverzekeraar als u voor vergoeding in aanmerking wilt komen.
  ZCN aanvragen

Optioneel

Professionele Alarmopvolging
Dit is een uitbreiding op personenalarmering. Komt er een alarmoproep bij u uit de woning? Dan schakelt de zorgcentrale zo snel mogelijk een zorgprofessional van Carinova in. U hoeft zelf dus geen contactpersonen op te geven. Nieuwe klanten krijgen een gratis buitenlamp cadeau. Handig voor uzelf en hulpverleners aan de deur!


Een sleutelkluis

Gaat u gebruik maken van professionele alarmopvolging? Of maakt u hier al gebruik van? Thuizz leden krijgen van ons een handige automatische buitenlamp! Stuur een email aan thuizz@carinova.nl o.v.v. buitenlamp en vermeld uw gegevens. Dan sturen wij u deze handige lamp kosteloos op.


Mobiele aansluiting personenalarmering

Mobiele alarmering
Personenalarmering werkt alleen in en om de woning. Wilt u ook met een veilig gevoel de deur uit? Dan is mobiele alarmering wat voor u. Met het digitale alarmeringshorloge kunt u overal in Nederland hulp inroepen.

Bij mobiele alarmering kan geen gebruik worden gemaakt van professionele alarmopvolging.