Personenalarmering

U woont zelfstandig maar bent misschien niet meer zo goed ter been. Of u bent door ziekte deels afhankelijk en uw familie woont op afstand. Dan is het een veilig idee om aangesloten te zijn op de Personenalarmering van Carinova. Daarmee kunt u 24 uur per dag hulp inroepen. In noodsituaties drukt u simpelweg op de knop. Niet alleen voor uzelf is het een veilig idee dat u - als er eens iets gebeurt - meteen op hulp kunt rekenen, ook voor uw dierbaren is dit een geruststellende gedachte.

Hoe werkt het?
U krijgt een kleine zender met een drukknop die u om uw hals of pols kunt dragen. Met één druk op de knop van de zender, maakt deze contact met een alarmkastje, dat in uw woning wordt geplaatst. Via dit alarmkastje komt vervolgens via uw vaste telefoonlijn een verbinding tot stand met de Carinova-meldcentrale. Deze centrale is altijd bereikbaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag. U kunt dus op elk moment om hulp vragen.

Korting
Leden van het Carinova Servicepakket ontvangen per maan €1,50 korting op Personenalarmering. Kiest u ook voor profesionele alarmopvolging van Carinova? Dan ontvangt u maandelijks nog eens €1,- korting. Een jaarlijkse besparing van ruim €30,-.

Voor meer informatie klik hier of bel 0900 86 62.