Thuisbegeleiding

Merkt u dat u problemen heeft met het organiseren van het huishouden? Misschien heeft u hulp nodig bij de opvoeding, leren omgaan met geld, uw dagindeling of leren omgaan met een beperking of handicap. Onze thuisbegeleiders werken er samen met u aan. Zo krijgt u uw situatie thuis weer op orde. 

Zorg aanvragen

Persoonlijke begeleiding daar waar u dat nodig heeft

Thuisbegeleiding van Carinova betekent persoonlijke begeleiding daar waar u dat nodig heeft. De thuisbegeleider maakt uw problemen niet groter dan ze zijn. En gaat samen met u aan de slag om uw situatie stap voor stap te verbeteren. Zo krijgt u weer grip op uw leven.

Wij zijn er voor iedereen die door omstandigheden extra ondersteuning nodig heeft. Wij bieden ondersteuning bij bijvoorbeeld: 

  • Aanbrengen van overzicht en structuur in uw dagelijks leven 
  • Organiseren van uw huishouden
  • Ondersteuning bij opvoeding 
  • Opbouwen van dag- en weekritme 
  • Op orde brengen en houden van uw administratie  
  • Leggen of herstellen van sociale contacten 
  • Omgaan met instanties en andere hulpverleners 

Samen aan de slag

De begeleiding is bij u thuis. De thuisbegeleider krijgt zo een helder beeld van uw situatie en de mogelijke oplossingen. Samen met u kijken we wat u wilt dat er anders gaat. We gaan vooral samen aan de slag op de momenten waarop u vastloopt. Wat gaat er al goed en wat kan beter? De thuisbegeleider adviseert en geeft praktische tips. Wij nemen het niet van u over, maar helpen u om het weer zélf te kunnen. Waar nodig leggen wij contact met andere hulpverlenende instanties. Wij maken samen met u afspraken wanneer de thuisbegeleider langskomt en hoe vaak.  

Waar vindt u deze zorg

Thuisbegeleiding is mogelijk in de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze zorg

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

In heldere stappen zorg regelen

1

Neem contact op

Neem contact op met Carinova via 0900–8662 of info@carinova.nl om uw situatie te bespreken.

2

Mogelijkheden en vervolgstappen

De Thuisbegeleiding bespreekt de mogelijkheden en de vervolgstappen met u.

3

Start begeleiding

Zodra de juiste indicatie is afgegeven kan de begeleiding gestart worden.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.