Personenalarmering

Met personenalarmering kunt u in noodgevallennverbinding maken met de zorgcentrale. Nadat u op de noodknop drukt komt er een spreekverbinding tot stand. De zorgcentrale maakt verbinding met uw eigen contactpersoon: familie, buren of een mantelzorger. Optioneel sluit u professionele alarmopvolging af.

 • Informeer altijd eerst bij uw zorgverzekeraar welke zorgcentrale voor u vergoed wordt.
 • Verzekerd bij Salland Zorgverzekeringen? Kies dan voor alarmcentrale ZCN (Zorgcentrale Noord). Thuizz Leden ontvangen bij ZCN €1,50 korting/maand + €20,- installatiekorting.
  Aanvragen? Dit kan online via dit digitale formulier (link) Heeft u hulp nodig bij het invullen? Bel dan 088 9800 949.
  ZCN aanvragen
 • Verzekerd bij Zilveren Kruis? Kies dan voor alarmcentrale Eurocross.
  Met Eurocross hebben wij geen kortingsregeling.
  Aanvragen? Dat kan via dit aanmeldformulier (link) Hulp nodig met invullen? Bel dan 071 364 17 07
  Eurocross aanvragen (voorwaarden)

 • Verzekerd bij Univé? Kies dan voor alarmcentrale CSI.
  Met CSI hebben wij geen kortingsregeling.
  Aanvragen kan via de website van CSI of via telefoonnummer 088-0274017

 • Ergens anders verzekerd? Kies dan voor ZCN. Controleer dit altijd wel eerst bij uw zorgverzekeraar als u voor vergoeding in aanmerking wilt komen.
  ZCN aanvragen

Optioneel

Professionele Alarmopvolging door Carinova Thuiszorg
Dit is een uitbreiding op personenalarmering. Komt er een alarmoproep bij u uit de woning? Dan schakelt de zorgcentrale zo snel mogelijk een zorgprofessional van Carinova in. U hoeft zelf dus geen contactpersonen op te geven. 
Heeft u momenteel al personenenalarmering en wilt u deze uitbreiden met Professionole Alarmopvolging door Carinova Thuiszorg?

Aanvragen Alarmopvolging door Carinova Thuiszorg (alleen voor wie al personenalarmering bij ZCN, CSI, Eurocross of ATA heeft. Heeft u nog geen personenalarmering? Doe dat dan via de formulieren hoger op deze pagina).

Gratis buitenlamp voor Carinova Thuizz leden!
Gaat u gebruik maken van professionele alarmopvolging? Of maakt u hier al gebruik van? Thuizz leden krijgen van ons een handige automatische buitenlamp kado. Handig voor uzelf en hulpverleners aan de deur! Stuur een email aan thuizz@carinova.nl o.v.v. buitenlamp en vermeld uw gegevens en lidnummer. Dan sturen wij u deze handige lamp kosteloos aan u op.

Mobiele alarmering
Personenalarmering werkt alleen in en om de woning. Wilt u ook met een veilig gevoel de deur uit? Dan is mobiele alarmering wat voor u. Met het digitale alarmeringshorloge kunt u overal in Nederland hulp inroepen.

Bij mobiele alarmering kan geen gebruik worden gemaakt van professionele alarmopvolging.

Vragen over personenalarmering bij Carinova? Bel 0900 - 8662 of stuur een email naar info@carinova.nl