Vakantie met zorg

Heerlijk op vakantie, wie wil dat nou niet? Door de samenwerking van Carinova Thuizz met Allegoeds vakanties is dit mogelijk voor iedereen. Ook wanneer u minder mobiel bent, extra zorg nodig heeft of gewoon graag nieuwe mensen ontmoet. En als mantelzorger wordt u zeker niet vergeten!

Informatie aanvragen

Iedereen kan op vakantie

Carinova Thuizz en Allegoeds vakanties werken samen om iedereen te laten genieten van een vakantie. Of u nu volledig zelfredzaam bent, een lichte zorgbehoefte heeft, meer ondersteuning nodig heeft of zelfs als u te maken heeft met beginnende dementie.

Allegoeds Vakanties biedt vakanties op maat die aan uw behoeften voldoen. Specifiek gericht op ouderen, waarbij ook mantelzorgers, partners en kinderen van harte welkom zijn om samen met u van een ontspannende vakantie te genieten. Als uw mobiliteit en zorgbehoefte passen bij het profiel van een specifieke vakantie, bent u van harte welkom, zelfs als u niet exact tot de doelgroep behoort. Vakanties zijn er tenslotte om van te genieten, ongeacht uw situatie.

En dat is niet alles... Leden van Carinova Thuizz krijgen een leuk extraatje in de vorm van een gratis welkomstpakket cadeau!

Adobestock 144824344 Artikel

Zorg nodig op vakantie? Dat kan worden geregeld!

Sanne Jonkman is gewend te denken in mogelijkheden. Als coördinerend wijkverpleegkundige regelt en plant zij de zorg die team Ommen 3 van Carinova biedt aan mensen die hulp nodig hebben op hun vakantieadres, zowel voor vaste cliënten als voor mensen die ergens anders in Nederland thuiszorg krijgen. Uit ons relatiemagazine Dichtbij, 1, 2022.

27 mei

Waar vindt u deze dienst

Vakantie met zorg is mogelijk op verschillende locaties in Nederland. Meer informatie over alle mogelijkheden krijgt u van Allegoeds vakanties bij uw vrijblijvende aanvraag. Carinova Thuizz richt zich met haar diensten op de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Wilt u profiteren van de voordelen die u als lid krijgt bij Allegoeds vakanties? Klik op de knop 'aanvragen' voor meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan als lid via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Vakanties voor iedereen

Ook voor extra hulp of complexe zorgvraag

Gratis welkomstpakket voor leden

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.