Schoonheidsspecialiste aan huis

Lijkt het u heerlijk om uw gezicht professioneel te laten verzorgen door een schoonheidsspecialiste? Iemand die uw huid met de juiste middelen behandelt, of uw gezicht laat spreken door een mooie make-up? Iedereen wil toch af en toe wel eens op zo’n manier worden verwend? 

Carinova Thuizz is voor de dienst 'Schoonheidsspecialiste aan huis' een samenwerking aangegaan met vier schoonheidsspecialistes. Dit zijn Janet Boessenkool, Esther van Calkar, Alie Geerts en Erien Speelberg. Kunt u om welke reden dan ook niet naar de schoonheidssalon maar wilt u wel een heerlijke gezichtsbehandeling, een cosmetische handverzorging of een ontspannende massage dan komen zij graag bij u thuis. Er wordt voor alle benodigdheden gezorgd, van verzorgingsproducten tot en met de handdoeken. Een behandelstoel is gauw gerealiseerd hetzij uw eigen relaxstoel, hoog-laagbed of een meegebrachte stoel door de schoonheidsspecialiste. 

De gemiddelde prijs voor een behandeling is € 33,- per half uur. U als abonnee van Carinova Thuizz krijgt 10% korting op de behandelingen en voorrijkosten worden niet in rekening gebracht. Behandelingen kunnen zowel overdag als ‘s avonds in overleg worden afgesproken. 

Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit reinigen van het gezicht, peeling, gezichtsmasker, gezichtsmassage, epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin, etc. 

Cadeautip!
Kent u iemand die voor zo’n heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling aan huis in aanmerking komt? Zolang u zelf abonnee bent van Carinova Thuizz, kunt u zo’n bezoek van de schoonheidsspecialiste als cadeau aan iemand geven. Een bijzonder verwenidee dat zeker in de smaak zal vallen!

Voor verdere informatie en/of afspraak belt u met Carinova
telefoon 0900 86 62.