Wie is Carinova

Carinova zijn de medewerkers, vrijwilligers en cliënten; hun wensen en mogelijkheden staan voor ons op de eerste plaats. Zorg, behandeling en ondersteuning bieden aan onze cliënten en hun omgeving. Het liefst thuis. Dat is waar ons werk om draait. Wij willen dat iedere cliënt het gevoel heeft dat de zorg ‘vertrouwd dichtbij’ plaatsvindt.

Samen mogelijk maken

Vooruitgaan, verbeteren en vernieuwen past bij het DNA van Carinova. En ons DNA maakt ons tot de zorgorganisatie die wij met zijn allen vormen. Dat vooruitgaan doen we in een (zorg)wereld waarin nu en de komende jaren enorm veel gebeurt. Niet alleen door de coronapandemie. Er is ook een noodzakelijke beweging in de zorg gaande om deze aan te blijven laten sluiten bij de zorgprofessionals en cliënten van nu en van de toekomst. We worden in Nederland steeds ouder en we moeten steeds meer doen met minder mensen.

Op veel vlakken zijn we al een nieuwe weg ingeslagen. Met een aangepaste organisatie en nieuwe systemen bijvoorbeeld. Op die weg gaan we gewoon verder. Niet radicaal het roer omgooiend, maar vooruitlopend op wat overmorgen en over-overmorgen nodig is. Daar heb je een koers bij nodig. Een kompas. Dat is onze meerjarenbeleidsvisie voor 2022-2026, waarin drie speerpunten zijn beschreven.

  • Cliënt – Zo persoonlijk mogelijke zorg
  • Collega – Samen maken we het mogelijk
  • Organisatie – Carinova maakt mogelijk

Hiermee gaan we aan de slag. Bij Carinova zijn we gewend om te denken in mogelijkheden, zodat tevreden zorgprofessionals kunnen blijven zorgen voor cliënten die goed ouder kunnen worden met maximale zelfstandigheid.

Bekijk onze visie op overmorgen:

Zorg is mensenwerk

Zorg is mensenwerk. Onze 4.000 zorgprofessionals maken dat dagelijks waar. Harde werkers en echte mogelijkmakers. Voor hen bieden we een professionele omgeving aan. Wij zijn een betrouwbare partner in de ketenzorg voor ouderen. Wij zijn nauw verbonden met de regio als één van de grootste werkgevers.

Waar werken we

Carinova vormt een grote regionale zorgorganisatie. Binnen 12 gemeenten geven we zorg, praktische hulp en begeleiding. Thuis of op 1 van onze 12 woonzorglocaties. In nog 9 gemeenten bieden we huishoudelijke hulp.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.