Opticien aan huis

Het is verstandig om elke twee jaar een oogcontrole te laten uitvoeren. Voor deze controle hoeft u de deur niet meer uit. Carinova Thuizz werkt samen met twee aanbieders, die met professionele apparatuur een oogonderzoek doen, gewoon bij u thuis op de bank. Als u dat wilt kunt u meteen een nieuwe bril of nieuwe glazen voor de bestaande bril uitzoeken.

Als lid van Carinova Thuizz profiteert u van:

 • Een gratis oogmeting thuis
 • 15% korting op monturen, glazen en materiaalkosten
 • 15% korting op materiaalkosten bij reparaties
 • Gratis bijstellen van de bril en gratis uitvoeren van kleine reparaties
 • ACTIEPERIODE BIJ DE NEDERLANDSE HUISOPTICIENS 

De aanbieders zijn:

 • De Nederlandse Huisopticiens. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn in het hele werkgebied van Carinova werkzaam.
  • SPECIALE AANBIEDING van 01-11-2020 tot en met 30-12-2020.
   Bij aanschaf van een complete bril (montuur + glazen) krijgt u 50% korting op uw tweede bril!

                

 • Optiek Animo. Deze aanbieder is werkzaam in de gemeenten Ommen, Hardenberg & Dalfsen. Opticien Anita Post, woonachtig in Hardenberg, heeft al 18 jaar ervaring in de optiek. Zij komt ook in verzorgingstehuizen en houdt daar zittingsdagen om ouderen te voorzien van een nauwkeurige oogmeting en overige oogzorg. Uiteraard is ze er niet alleen voor de ouderen. Iedereen kan bij Optiek Animo terecht….van jong tot oud. En heeft u bijvoorbeeld een drukke agenda? Dan kunt u in de avonduren ook een afspraak maken. 
  Wilt u een afspraak maken voor een oogmeting? Binnen vier dagen komen we bij u langs. 
  Voor de oogtest van optiek Animo ga naar:
  www.optiek-animo.nl/oogtest.html

Veiligheid
Met een bezoek van de opticien aan huis voorkomt u een winkelbezoek in een drukke winkelstraat, met alle gezondheidsrisico’s van dien. Onze opticiens volgen strikt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Coronavirus. We nemen de gezondheid van onze leden, cliënten en medewerkers uiteraard heel serieus.     

Bel met Carinova om een afspraak te maken: 0900 86 62.