Logeerzorg

Om uw mantelzorger tijdelijk te ontlasten van de zorgtaken is het mogelijk om voor de periode van maximaal 14 dagen bij ons te logeren. Wij bieden logeerzorg (ook wel respijtzorg) met verpleging & verzorging in combinatie met dagbesteding.

Zorg aanvragen

Mantelzorgers zijn onmisbaar voor goede zorg. Maar ook zij hebben af en toe een adempauze nodig. Logeerzorg is er voor de momenten dat uw mantelzorger op vakantie gaat, de mantelzorg tijdelijk niet aankan of gewoonweg wat rust nodig heeft. Bij Carinova kunt u voor de periode van maximaal 14 dagen logeerzorg aanvragen.

Verpleging & verzorging

Ook wanneer er specifieke of technische zorg verleend moet worden kunt u bij ons terecht. Onder het kopje 'handig om te weten' vindt u bij welke specifieke aandoeningen u bij ons terechtkunt.

Dagbesteding

Een zinvolle daginvulling is belangrijk. Wij bieden met dagbesteding een zinvolle en gestructureerde invulling van de dag. U kunt hier één of meerdere dagen per week terecht. U doet sociale contacten op en we bieden activiteiten die een aanvulling zijn op uw dagelijks leven.
Lees verder >

Faciliteiten

Locatie Diessenplas
Het verblijf is een gemeubileerde studio met een éénpersoonsbed, inbouwkast, een eethoek en TV. Ook zijn de benodigde tilliften aanwezig. Op deze locatie is geen douche aanwezig, als alternatief wordt verzorgend wassen aangeboden. Naast het verblijf is een  toilet en keukenblok gevestigd. Op deze locatie kunt u ook gebruik maken van de dagbesteding

 

Onze locaties

Diessenplas

Diessenplas

Holten

Bekijk deze locatie

Waar vindt u deze zorg

Wij bieden respijtzorg aan op onze woonzorglocatie Diessenplas in de gemeente Rijssen-Holten
Waar vindt u deze zorg

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

In heldere stappen zorg regelen

1

WMO indicatie

U kunt alleen gebruik maken van respijtzorg met een WMO-indicatie van de gemeente. Heeft u nog geen indicatie? Dan kunt u contact opnemen met het WMO-loket van uw gemeente. Ook uw wijkverpleegkundige, casemanager of huisarts kan u hiermee helpen.

2

Aanvraagformulier

Het aanvraagformulier kan worden ingevuld door uw WMO-consulent, wijkverpleegkundige, casemanager of huisarts.

Aanvraagformulier (alleen door zorgverleners)
3

Kennismaking

Zodra het formulier is ontvangen en verwerkt, nemen wij contact met u op voor een kennismaking.

4

Welkom

Tijdens de kennismaking spreken we direct een datum af waarop u bij ons terecht kunt. Van harte welkom bij Carinova, we wensen u een goed verblijf toe.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.